Workshop beeldhouwen in steen op de Veluwe

Wat gaan we doen

Midden in de natuur op de Veluwe organiseren wij op drie locaties beeldhouwen in steen.

Zowel beginners als meer gevorderden zijn bij ons altijd van harte welkom. Voor een ieder hebben wij ook altijd een zeer ruime voorraad steen liggen van zeer zacht tot zeer hard. Ook als u niet deelneemt aan de workshop bent u van harte welkom om een mooi stuk steen te kopen.

U kunt bij ons is een dag delneemen om het eens te proberen of gelijk een knipkaart voor meerdere dagen nemen. Die meerdere dagen hoeven dan niet aaneengesloten te worden opgenomen.

Zelfs organiseren wij een geheel verzorgde beeldhouwvakantie van 1 week in Hoenderloo. Hier is uiteraard wel het beeldhouwen belangrijk maar tevens het met gelijkgezinden buiten bezig zijn en 's avonds gezellig nakletsen. Voor de liefhebbers organiseren we daarnaast 's avonds een wandeling of gaat u mountainbiken in het bos. Op de woensdag willen we naar het Kroller Muller museum. Als u liever lekker met de beentjes omhoog blijft liggen mag dat ook hoor!

Bij alle workshop staat u voorop. U wordt in uw eigen tempo en naar eigen interesse begeleidt. De een komt bij ons zonder enig idee te hebben wat en hoe te maken de ander komt al met een zeer strak plan.......... het maakt ons niet uit, een ieder zal voldaan naar huis gaan met zijn/haar beeld om dit trots aan iedereen te tonen.

Georganiseerd door


BANY
Kunstig in Kunst

Mijn cursussen