Driedaagse schrijfretraite - schrijfvakantie
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Driedaagse schrijfretraite - schrijfvakantie

Wat gaan we doen

Door de ruis van alledag raak je makkelijk het contact met jezelf kwijt. Hoe je dit denkt te kunnen herstellen, verschilt van persoon tot persoon. Een manier om in contact te blijven met jezelf is door middel van schrijven. Jammer genoeg komen mensen er vaak niet aan toe om er tijd voor te nemen. Een tijd geleden deed ik een oproep met de vraag wie er interesse had om een paar dagen ongestoord te komen schrijven in de boerderij die ik altijd huur voor mijn cursussen. Hier bleek veel animo voor te zijn. Daarom bied ik dit nu aan, in een betaalbare vorm.

Hoe gaat het in zijn werk?
In de boerderij is plek voor zes gasten op drie tweepersoonskamers (allemaal met eenpersoons bedden). Iedereen betaald 75 euro voor het verblijf. Corrie zorgt elke ochtend voor het ontbijt en elke gast neemt de verzorging van één van de zes lunch- of avondmaaltijden voor zijn rekening in de vorm van een eenvoudig gerecht. De maaltijden zijn de momenten waarop we dingen kunnen uitwisselen, voor de rest van de tijd laten we elkaar met rust zodat iedereen ongestoord kan schrijven aan eigen werk.

Locatie:
De schrijfretraite / korte schrijfvakantie met 3 overnachtingen vindt plaats op een boerderij in Werkhoven, Provincie Utrecht. De boerderij ligt direct aan de Kromme Rijn en is nog volledig als melkveehouderij in bedrijf. Je zult zien hoe de koeien gemolken worden, er scharrelen kippen rond en met een beetje geluk zie je misschien ook wel de geboorte van een kalfje. In de eetkeuken van de boerderij kunnen we in alle rust schrijven. En heb je zin in een frisse neus, dan stap je de deur uit en staat op het platteland. Per midweek is er plek voor zes gasten. Bobbie, de hond van initiatiefnemer Corrie, is ook aanwezig.

IN VERBAND MET COVID STAAN ER OP DIT MOMENT GEEN SCHRIJFVAKANTIES GEPLAND. NEEM CONTACT OP ALS JE INTERESSE HEBT, DAN HOU IK JE OP DE HOOGTE ALS ER NIEUWE DATA BEKEND ZIJN.

Kosten:
De prijs is op basis van verblijf in een tweepersoonskamer (75 euro). Dit is inclusief btw, bed- en badlinnen, WIFI, op één na alle maaltijden (eentje verzorg je namelijk zelf) en koffie/thee. Na je reservering neemt Corrie Gramser contact met je op om de aanmelding verder af te stemmen.

NB Heb je zin om voorafgaand aan een leuke schrijfcursus mee te doen, bekijk dan ook de driedaagse cursus 'Luisteren naar je pen' (310 euro).

Georganiseerd door


Corrie Gramser

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Janine,

De prachtige locatie, de ruime vakantiewoning die van alle gemakken was voorzien, de gastvrijheid en de kookkunsten van Corrie bleken een zeer geslaagde mix. Ik heb heerlijk ongestoord kunnen schrijven en voelde me aan het eind van die paar dagen helemaal gereset, ontspannen en vol nieuwe energie. Ik heb me dan ook alvast voor de volgende schrijfvakantie aangemeld.