Schrijfweken in Griekenland

Wat gaan we doen

Ontdek op prachtig landgoed Marathea in de Peloponnesos hoe jij en je schrijfproces nieuwe energie krijgen. Er is begeleiding van twee ervaren schrijfdocenten, Hetty Kleinloog en Annelies de Bruin. Je krijgt ambachtelijke schrijftechnieken aangeboden. Er is individuele aandacht. Je gaat vol energie en met verrassende schrijfresultaten naar huis. Er zijn twee schrijfweken:
Cursus Levensverhalen Schrijven van zondag 26 mei tot zondag 2 juni
In deze cursus schrijven de deelnemers aan verhalen uit hun eigen leven of aan dat van iemand anders. (een familielid of een historisch personage) Het ‘levensverhaal’ in ruime zin. Bijvoorbeeld reisverhalen, blogs, columns, egodocumenten, ervaringsdeskundige verhalen over bijvoorbeeld moederschap of autisme of thematische verhalen over een dorp of tijdperk.
Cursus Kinderverhalen Schrijven van zondag 20 oktober tot zondag 27 oktober
In deze cursus schrijven de deelnemers voor kinderen. Elke dag komt er een leeftijd aan bod: peuters en kleuters, kinderen van 6-9 jaar, 9-12 jaar en jongeren. Elke leeftijd kent eigen helden en verhalen. Van Nijntje tot Pipi Langkous tot Harry Potter, tot tieners met eigentijdse problemen en oplossingen. We halen het kind in onszelf naar boven en genieten van onze eigen verhalen.
Kijk voor informatie op de website van Marathea bij Hetty Kleinloog

Georganiseerd door


Annelies de Bruin Amsterdam
docent creatief schrijven

Mijn cursussen