Kom op de koffie voor een geweldige espresso !

Wat gaan we doen

EEN BASIS WORKSHOP KOFFIE VOOR DE BEGINNENDE THUIS BARISTA EN NATUURLIJK DE KOFFIE LIEFHEBBER.

Of je nu wel of geen espressomachine hebt dat maakt niet uit, je wilt in elk geval meer weten over koffie!. Koffie is het helemaal "in" en het is ook gewoon leuk om er meer van te weten, Maar hoe doe je dat nu precies?

In deze koffie workshop komen alle basisvaardigheden aan bod die nodig zijn om op de juiste manier met je thuisapparatuur en koffie om te gaan. Alles is gericht op efficiëntie en hoge kwaliteit. We werken met onze espressomachine van Just Because.. om het zelf eens mee te maken en om het natuurlijk zelf te proberen :-))

Heb je zelf nog geen espresso machine maar ben je wel van plan om er één aan te schaffen volg dan eerst deze koffieworkshop en maak daarna je keuze. Wij kunnen je eventueel op weg helpen.

Ben jij thuis niet de barista maar ben jij wel de koffieliefhebber, geef de workshop dan kado ;-P

Je kan deze workshop ook apart boeken met een groep vrienden of collega’s. Neem dan even contact met ons op voor een offerte.

Tot snel, voor een gezamenlijk kopje koffie!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

De workshop geven we elke maandag en donderdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Voor kleine groepen -max. 6 personen- kan er in overleg ook op andere avonden een workshop gegeven worden, overdag hebben wij helaas geen mogelijkheden, neem voor datums en prijzen hiervoor contact op via;

info@coossie.nl

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Jacob Wagenaar

Mijn cursussen