Transformatiespel

Wat gaan we doen

Het Transformatiespel is een spel waarmee je op een plezierige manier kunt leren begrijpen hoe je je levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen. Het gaat erom hoe je je eigen leven bekijkt en welke ervaringen je daarin creëert, hoe je op die ervaringen reageert en hoe je je verkregen inzichten voor je eigen groei kunt aanwenden.
Met behulp van dit spel kun je meer bewust worden van je sterke kanten en je kunt belangrijke lessen leren die je kennis kunnen verdiepen over de manier waarop je functioneert op het Lichamelijke, Emotionele, Mentale en Spirituele vlak. Het spel kan ook gebruikt worden als een krachtig werkend instrument, bij het oplossen van problemen en het bereiken van gestelde doelen, zowel individueel als in groepsverband.
Door het aanreiken van nieuwe gezichtpunten ten aanzien van bij jouw levende levensvraagstukken, helpt het spel je om duidelijkheid te krijgen over je oude overtuigingen en houdingen, en bij het veranderen van je reactiepatronen. Het spel prikkelt je creativiteit en laat je eigen kracht en je mogelijkheden duidelijk worden.
Het Transformatiespel is geschikt voor spelers van 16 jaar en ouder. Het kan met een, twee, drie of vier spelers worden gespeeld. De stimulerende en informatieve opzet van het spel bevordert het open zijn, het samenwerken en het samen delen. Het laat je je levenspad zien en hoe je daarom groeit. Het geeft je heldere feedback over hoe je je intuïtie en je vrije wil gebruikt; het helpt je om je beoordelingsvermogen te scherpen bij het stellen van prioriteiten, en het herkennen van en putten uit waardevolle hulpbronnen binnenin jezelf. Door het spelen van het Transformatiespel kun je gemakkelijker nieuwe dimensies in je leven ontdekken en kun je veranderingen toelaten.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Wilhelmina van Pruisenlaan 139, Gouda

Elke weekend te spelen, incl. lunch. min 3 spelers

  Er zijn nog 4 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Dirk Baden
Essence Healing

Mijn cursussen