Wandelcoaching voor vrouwen in Salland

Wat gaan we doen

Wandelcoaching voor vrouwen die midden in het leven staan en die merken dat het niet lekker loopt. Ik help je om zelfbewust jouw eigen pad te kiezen.

In mijn coaching richt ik mij op vrouwen van ongeveer 40 tot 60 jaar. In deze fase in een vrouwenleven verandert er veel. Lichamelijk verandert er veel (overgang) en ook op sociaal, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied is er sprake van verandering. Veranderingen kosten energie en kunnen je uit balans brengen.

In deze periode van hun leven kijken vrouwen terug op hun leven. Dit kan vragen oproepen. Vragen zoals: "Wil ik nog wel 20 jaar door met mijn baan die ik nu heb? Ik ben altijd aan het zorgen, waar sta ik in het geheel? Wat wil ik nu écht in het leven?" Deze vragen kunnen je bezig houden. Soms weet je zelf de antwoorden niet.

Spreekt het bovenstaande je aan en wil je met jezelf aan de slag? Dan is wandelcoaching wellicht iets voor jou. Ik coach vrouwen wandelend in de natuur. De natuur zet ik actief in tijdens mijn coaching. De natuur geeft rust en inzicht. Door te wandelen zijn mensen beter in staat tot reflectie. Bovendien vinden veel mensen het fijn dat je elkaar niet continue hoeft aan te kijken tijdens het wandelen. Ik coach oplossingsgericht. Dit houdt in dat de focus ligt op wat jij wil, nodig hebt en wat jouw kracht is.
De ervaring leert dat na enkele sessies al veel vooruitgang geboekt kan worden.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Nathalie Wichink

Mijn cursussen