Retraite 2-6 Maart 2020

Wat gaan we doen

We zijn blij je uit te nodigen voor deze transformationele meerdaagse Retraite met Milo. Kom ook naar deze unieke mogelijkheid te berusten en je innerlijk te verstevigen in de levendigheid van de 'Aanwezigheid energie in het huidige moment.'

*Waar:
De retraite van maandag 2 maart tot en met vrijdag 6 maart vindt plaats in kasteel de Berckt, dat zich in een natuurlijke en rustige omgeving bevindt. Het kasteel werd voor het eerst gebouwd in de 13e eeuw en werd gebruikt als kasteel en vervolgens als klooster. Het heeft een idyllische binnenplaats en ligt aan de Mosa rivier waar je prachtige wandelingen kunt maken.

*Tijdens deze dagen zullen in de ochtend en avond de meetings plaatsvinden.
De lering is een combinatie van inzicht, geleide meditaties, praktische toepassingen, ruimte voor vraag-en-antwoord en bruisende levendige stiltes.
We betreden innerlijk deze nieuwe energie, een vormloze dimensie in jeZelf wat dieper reikt dan de dwangmatige conceptuele ego-verkramping. In de open ruimte van het Nu ontmoeten we de ware realiteit, het veld van Bewustzijn. De ervaringsgerichte realisatie van de waarheid openbaart een begrip en liefde in het hart, waarin oude overtuigingen en conflicten in onszelf geleidelijk verdwijnen in het mysterie van het ongescheiden pure Weten. Het zorgt voor een overstijgend gevoel die van binnenuit meer en meer leiding, vertrouwen, liefde, vreugde, vrede, kracht en bevrijding geeft.

*In de middag is er een mogelijkheid tot actieve meditatieve (dans) bewegingen - om je te helpen toegang te krijgen tot je levensenergie en deze volledig te laten stromen, en daarmee het huidige moment te betreden.

In de ruimte tussendoor ben je vrij om te wandelen, rusten, genieten van de natuur in de omgeving van het prachtige landschap. Voel wat resoneert, in stilte alleen en laat alles rustig integreren; En of je te verbinden met andere unieke geïnteresseerden in 'wie we werkelijk Zijn.' We kijken ernaar uit je te ontmoeten in Kasteel de Berckt in Baarlo. (Nederland)

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Kasteel de Berckt in Baarlo

Georganiseerd door


Milo
Het.Nu.Centrum

Mijn cursussen