Cultural Speech

Wat gaan we doen

Galerie Cultural Speech is een plek waar naast de tentoonstelling van kunst Cultural Speech workshops worden georganiseerd. De workshops vinden plaats in de kunstgalerie die inmiddels 9 jaar bestaat en een prominente rol heeft in de buurt. De galerie is altijd een bron van diversiteit geweest en wordt bezocht door een breed en divers publiek.

De huidige tentoonstelling zal aanleiding geven voor het openen van een gesprek over thema’s als diversiteit en identiteit. Er is ruimte voor het bespreken van allerlei hedendaagse problematiek en vragen. Schrijvend en presenterend zal er een debat in de vorm van een dialoog ontstaan. Diverse vragen zullen naar boven komen zoals over de omgang met confrontatie en paradoxen.

De workshop zal een nieuwe blik werpen op kunst in relatie tot maatschappelijke thema’s en eigen ervaringen. Een kringgesprek als vorm zal tijdens de workshop een huiselijke, open sfeer creëren.

Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor een traktatie van taart. Koffie, thee en limonade zijn natuurlijk ook aanwezig. Een workshop is al mogelijk vanaf 3 personen en duurt 1 tot 2 uur. De workshop is al toegankelijk voor jongeren vanaf 15 jaar.

Georganiseerd door


Peggy Wessels

Mijn cursussen