Touchdrawing

Wat gaan we doen

Een kunstzinnige reis naar binnen maken, de beelden van jouw ziel laten spreken. Soms helder zichtbaar, soms nog verborgen en langzaam ontsluierend.

Met touch drawing rol je olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

De workshop is vooral een innerlijke reis, een onderzoek in jezelf. Het is een manier van je authenticiteit ontdekken, van spelen en je laten verwonderen door wat je handen creëren.
We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een 'mooi' resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven.

Praktisch:

Datum: 10 April (datum wordt verzet, ivm coronavirus)
Tijd van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur
Locatie: De Verbindende Factor
Begeleiding: Vera Spiero
Deelnameprijs: €85,- incl. alle materialen, koffie thee en wat lekkers.
De lunch is op basis van potluck.

Georganiseerd door


Vera Spiero

Mijn cursussen