Totempaal maken

Wat gaan we doen

Bouw je eigen totempaal!

Een totempaal is een houten standbeeld en staat bekend om zijn kleurrijke beeltenissen en creatieve houtsnijwerk. Een totem is een symbool of een object dat een plant of dier representeert en als een embleem fungeert voor een bepaalde groep mensen en hiermee bijvoorbeeld hun status, geschiedenis en tradities vertegenwoordigt. Het doel en de uitdaging van deze workshop is om samen een totem te maken die de hele groep representeert.

De tweeënhalf uur durende workshop bestaat uit verschillende onderdelen waarbij door goed samen te werken het mooiste resultaat bereikt wordt. Na een korte introductie en een brainstormsessie wordt een ontwerp gemaakt waarna de verschillende onderdelen van de paal uit een blok hout gehakt worden. Deze delen worden afzonderlijk beschilderd waarna ze aan het einde onder het genot van een hapje en een drankje aan elkaar gemonteerd worden en het eindresultaat zichtbaar wordt

Aangezien deze workshop niet alleen creatief is, maar ook uitnodigt tot samenwerking en het uitwisselen van ideeën, is hij uitermate geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een unieke belevenis.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Reserveer hier de workshop totempalen bouwen in Amsterdam op een superleuke broedplaats.

Georganiseerd door


Creerende Workshops
creerendeworkshops

Mijn cursussen