Gratis, online workshop Beteugel je dominante "ik"

Wat gaan we doen

Op 18 juni we een gratis, online workshop waarin je wordt geïnspireerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan met een kant van jezelf die jou teveel in de weg staat. Sinds kort of al langer. Bijvoorbeeld in bepaalde relaties, op je werk, bij het maken van keuzes, etc.

Je kent ze vast wel, die verschillende kanten, delen of subpersonen in jezelf. Ze kijken allemaal met verschillende ogen naar de wereld om je heen. Iedereen heeft wel een kant, je zou het een "ik" kunnen noemen, waar je zelf last van hebt. Op onze Je Hele Zelf Facebook pagina kwamen al voorbeelden voorbij over de Perfectionist, Pleaser en Innerlijke criticus.

Tijdens de workshop reiken we je handvatten aan om deze kant van jezelf liefdevol te beteugelen. Op een leuke manier word je in deze workshop al spelende wijzer!

We geven de workshop op 18 juni van 19:30 tot uiterlijk 21:00. Bij voldoende interesse geven we hem ook in de ochtend. Dan starten we om 10:30.

Je kunt je aanmelden via het bericht over de workshop op de Je Hele Zelf Facebook pagina of door op Honck een ticket aan te schaffen.

Als je je hebt opgegeven voor de workshop ontvang je op de dag zelf per e-mail een link die je kunt gebruiken voor toegang.

Georganiseerd door


Linda Hamer en Maaike Schuurman
Je hele zelf

Mijn cursussen