Core Mentality-cursus voor sporters & presteerders

Wat gaan we doen

De Corona-crisis, wat een impactvolle periode. De hele wereld stond even stil.

Langzaamaan begint de wereld weer te draaien, maar leven we nog steeds in een samenleving ver van het 'normaal'. Veel sporters zien dit als een reset-moment: Alle trainingen zijn afgezegd, de wedstrijden liggen stil. Voor iedereen is onduidelijk hoe het nu verder gaat. Dé kans om jezelf te resetten. Maar, hoe doe je dat eigenlijk?

Hetzelfde geldt natuurlijk voor je werkprestaties, thuiswerken is nu het nieuwe normaal. Maar hoe presteer je daar nu? Lukt het jou om je kracht te vinden & net zo veel voldoening uit je werk te halen als 'normaal'?

Hoe ga je om met dit soort veranderende omstandigheden en blijf je toch dicht bij je zelf?! Hoe stoom jij jezelf klaar voor het nieuwe 'normaal'? Misschien wel een betere versie van jezelf?

Core Mentality is een mentaal trainingsprogramma dat jou helpt om te werken aan een sterke mentale core - jouw Core Mentality. Het zijn praktische mentale oefeningen verdeeld over 6 weken die je kunt gebruiken om mentaal weerbaarder en sterker te worden en te blijven in deze onduidelijke tijd.
Mentale training kan namelijk - juist nu - wel gewoon doorgaan.

WERK AAN JOUW MENTALE CORE
Train je met Core Mentality, dan werk je aan een mentaal sterke basis in jouw sport of prestatie - jouw mentale core.
Het unieke aan het trainen via Core Mentality is de diversiteit in trainingsvormen en de digitale beschikbaarheid van zowel het online programma, als de begeleiding op maat van sportpsychologen. Daarnaast kun je zelf de intensiteit van jouw mentale training bepalen.

GROEI MENTAAL
Jouw eigen ontwikkeling staat centraal en is het startpunt voor het verbeteren van jouw mentale core. Het programma is uitdagend en maakt jou enthousiast om je mentale weerbaarheid te trainen. Dat je hiermee een verschil kan maken op belangrijke momenten in jouw sport ga je zelf ervaren en steeds vaker bewust inzetten. De sportpsychologen die je gaan begeleiden zorgen ervoor dat je jezelf écht gaat ontwikkelen en gaat groeien en doen dat graag samen met jou!

TRAIN ONLINE
Met dit online programma kun jij zelf bepalen hoe intensief je aan jouw mentale vaardigheden wilt werken. Door de inzet van ervaren sportpsychologen kun jij op maat begeleid worden naar een mentaal nóg sterkere versie van jezelf.

CORE MENTALITY IS VOOR JOU ALS...
,,,je de tijd van onduidelijkheid en onvoorspelbaarheid goed wilt benutten
,,,je wilt werken aan sterke mentale basis of verdieping in je sport/prestatie
,,,je toe bent aan nieuwe doelen en motivatie
,,,je online wilt werken met óf zonder begeleiding
,,,je gaat voor je eigen groei en ontwikkeling

GEEN SPORTER? GEEN PROBLEEM!
Ook als je geen sporter bent maar toch de tijd van corona wilt benutten voor het trainen van je mentale weerbaarheid en flexibiliteit, is dit een goed programma voor jou. Bijvoorbeeld als je in je werk onder druk moet presteren. Of als je de punten hierboven wel herkent in je persoonlijke ontwikkeling.

Kijk op de website van Core Mentality voor meer informatie.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Core Mentality is een online cursus. Wanneer je je aanmeldt via onze website corementality.nl kan je op elk moment starten!
Het programma duurt 6 weken. Iedere week staat er een nieuwe training voor je klaar in onze online leeromgeving. Daarin vindt je video's met uitleg en verschillende oefeningen om jouw mentale core te versterken.
Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, prijs v.a. 57 euro.

Georganiseerd door


Lieke Bloemendal

Mijn cursussen