Bezoek krachtplaatsen Twente

Wat gaan we doen

IK ZOEK VROUWEN!!..... die samen met mij en elkaar een magische tour willen maken door Twente.

Elke woensdag, vanaf vier uur komen we bij elkaar om krachtplaatsen te bezoeken. Drie woensdagen achter elkaar. Krachtplaatsen in het mooie, oude, rustieke Salland en Twente. Op deze plaatsen kun je leylijnen vinden, dat zijn de energiebanen van de aarde, waarschijnlijk weet je daar wel wat van op het moment dat je dit leest, maar wat doen ze met jou? Hoe kun je je zelf opladen door middel van deze lijnen en plekken? De energie van zo een plek is een meetbaar natuurkundig fenomeen. De frequentie van deze plaatsen, resoneert op een manier met je eigen energieveld en dat maakt dat je open kunt staan voor heling, voor inzicht en vooral dat je een inzicht krijgt in het gebruik van je eigen intuïtie. Deze plekken zijn door de eeuwen heen veel bezocht door mannen en vrouwen met de zelfde doeleinden. Wat zeggen deze krachtplaatsen jou, wat is hun boodschap aan jouw “hogere zelf”? Wat je kunt loslaten dat jou niet meer dient wordt in gang gezet waardoor je een hernieuwde energie bij je kunt dragen dat je niet alleen levenslang bij blijft, je komt duidelijker in contact met je taak in dit leven, jij en je intuïtie worden opnieuw herenigt. Deze wandelingen zijn alleen voor vrouwen. In de week die tussen de wandelingen zit, hebben jij en ik persoonlijk contact met elkaar waarin we kijken wat de plaatsen met je hebben gedaan, in wat je nodig hebt. We sluiten af op De Tankenberg in Oldenzaal, de meest krachtige plaats op het hoogste punt in Twente. De plek van de Godin Tanfana, daar kruisen 38 leylijnen elkaar in een zeer krachtige vortex.
De wandelingen er voor, zijn er om jou op de voor jou juiste en meest krachtige manier op die plek, deze oude methode te laten ervaren. Ben jij er klaar voor om te leven wat deze meest oude, magische krachtplaatsen jou te zeggen heeft? Deze methode die je hernieuwd gaat ervaren blijft je een leven lang mee. Je leert de energie terug te pakken op momenten in je leven dat je die nodig hebt. Ben jij er klaar voor? App me of stuur me een berichtje hier en we kijken samen even of het iets voor je is!
Op de website van “visitoost” vind je het stukje dat ik over De Tankenberg heb geschreven voor het boek “Hoe mooi is Twente wel niet” van Gijs Eijsink onder de naam “De Berg”. Daarin staan 63 bekende Twentenaren over Twente, waaronder Herman Finkers, Ilse de Lange en André Manuel.. echt een aanrader trouwens om te lezen. De website heeft het stuk overgenomen uit het boek. Het is een stukje waarin staat hoe de plek geschiedenis ademt. Hoe het generatie op generatie wordt doorgegeven. Wat wij gaan ervaren tijdens de wandelingen, er tussen en er na, is van zo een magische orde, dat ik dat van te voren nooit beschrijven kan. Deze wandelingen zijn opgericht door de voorgangster van deze praktijk: mijn moeder en staan los van elke bekende moderne methode. We maken gebruik van de energie zoals het is bedoeld: in haar volle kracht. Ouderwets energiewerk noem ik dat. Mijn dochter die de opvolger zal zijn van deze praktijk, staat in het stukje verweven.

Kom je met ons mee? Ik nodig je van harte uit!
Bericht of app me (06-82337359) even voor opgave, via het contactformulier van de website, kan dat ook! Wees Welkom!

Elke maand starten we met een nieuwe groep. Het zijn drie wandelingen elke woensdag achter elkaar die dit proces in gang zetten.

Georganiseerd door


Monique Cerpentier de Braganza

Mijn cursussen