Coaching 1:1 voor worstelende moeders

Wat gaan we doen

Je hebt alles waar je van droomde; geweldige kinderen waar je dolgelukkig mee bent, een lieve partner en een fijn huis. Dit is het helemaal! Of toch niet…

Was het maar zo makkelijk. We vinken alles van ons lijstje af en we leefde nog lang en gelukkig. Zo werkt het helaas niet. En tuurlijk ben je gelukkig met wat je tot nu toe hebt bereikt. Maar toch valt het moederschap je soms best zwaar tegen.

Herkenbaar?

  • Je bent altijd onwijs druk met je gezin, je baan en alles eromheen dat je je niet meer kan heugen wanneer je voor het laatst iets leuks hebt gedaan, echt iets voor jezelf. Zodra jij eindelijk een gaatje voor jezelf hebt in de agenda dan ben je te onrustig om hier echt van te genieten. Je zit met je hoofd bij wat er nog allemaal moet gebeuren of je bent zo moe dat je nergens meer puf voor hebt. Uiteindelijk komt er weinig uit je handen en onderneem je niks.

  • Het is zo’n bijzondere periode als ze nog zo klein zijn. Dat zijn ze immers maar 1 keer! Je weet het allemaal dondersgoed, maar toch er echt van genieten lukt je niet altijd.

Hoe zou het voor je zijn?

  • Als je meer kan gaan genieten van je kids, ze zijn immers maar 1 keer klein?
  • Vol energie de dag kan starten zonder gelijk AAN te staan?
  • Eigen tijd durft in te plannen zonder dat eeuwige schuldgevoel dat er nu vaak bij komt kijken naar je kids of partner toe?

Ben jij er klaar voor om na 3 maanden weer te gaan genieten van het moederschap en daarnaast ook nog de vrouw te zijn die je graag wilt zijn? Zodat jij ook dingen voor jezelf kunt doen waardoor jij die vrolijke en energieke moeder en vrouw wordt?
YES, dan ben je hier op het juiste adres!

Tijdens dit coaching traject ben ik er helemaal voor jou. Ik kijk met je mee, motiveer je, relativeer en ben je lieftallige stok achter de deur.
Doormiddel van gesprekken, opdrachten en video’s gaan we samen aan de slag zodat jij weer lekkerder in je vel komt te zitten en je er echt kan zijn voor je kinderen maar ook voor jezelf. Uiteindelijk ga jij weer genieten van het moederschap in alle rust en vol vertrouwen in jezelf.

Ik ben er voor jou, samengaan we dit fantastische traject aan!

De investering voor dit persoonlijke traject bedraagt €497,- en duurt gemiddeld 3 maanden. Dat komt neer op maar €6,- per dag!
Investeer dit in jezelf en na 3 maanden kan jij genieten van het moederschap en ben je de moeder en vrouw die je graag wilt zijn.
Naast de 6 gesprekken via skype, krijg je video’s en opdrachten die aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Dit zorgt ervoor dat onze gesprekken langer blijven hangen en jij nog meer verandering en vooruitgang kan gaan boeken!

Spreek ik jou snel?

Liefs,
Anouska

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

1:1 (online) coaching via videobellen.

Georganiseerd door


Anouska van Tol
Moedercoach

Mijn cursussen