Meditatiecirkel voor Vrede en Vrijheid

Wat gaan we doen

MEDITATIECIRKEL voor VREDE en VRIJHEID

Wil jij in energie en meditatie iets bijdragen in deze moeilijke en ook bijzondere tijden? Het zijn vreemd aparte tijden. Veel mensen hebben het moeilijk en voelen zich machteloos; jongeren, ouderen, mensen met een eigen bedrijf, mensen die ziek zijn. Mensen wereldwijd.

Ben jij eraan toe in deze tijden je energie een boost te geven? Er gebeurt op dit moment van alles in de wereld. In maatregelen van de overheid en media uitingen die een behoorlijke impact op je kunnen hebben. En ook energetisch zijn we in een tijd van afronden van een aantal cycli. Het kan dat dit wat rommelt in je energie en je jezelf even een cadeau wilt geven in het stromen van helende energie. Stroom mee in liefdevolle energie voor het geheel waarin energie naar jou terugstroomt. Zodat je energie weer rustiger en in harmonie voelt stromen.

Op 21 februari en 20 maart organiseer ik een 2-tal Meditatiecirkels voor Vrede en Vrijheid.

Op 21 februari en op 20 maart in de liefdevolle helende meditatiecirkels ben ik in Egypte. Direct energetisch afgestemd op de Egyptische krachtplekken en –velden stroomt de energie in de helende meditatiecirkels naar de mensen in Nederland / België die deelnemen. Afgestemd in een cirkel van mensen bouwen we een liefdevol energetisch veld in een goede harmonische uitwerking voor de mensen, de aarde, de dieren, het geheel.

Zondag 21 februari 2021 om 10:00
In deze meditatiecirkel stem ik in ieder geval af op de energie van natuurkrachten Osiris en Isis. Het hele bewustzijn, eenheid door de dualiteit heen in de verzoenende kracht van Liefde.

De datum van vandaag 21-02-2021 heeft die energetische symboliek in getallen van de 1 die de 2 (dualiteit) wordt en met de kracht van Liefde (3) verzoent tot 5. Het getal van Horus. Het totale getal van vandaag is 10, het getal van vervolmaking, waarin alles terugkeert naar de Bron.

Zaterdag 20 maart 2021 om 10:00
Vandaag is de dag van de Lente Solstice. De dag van vruchtbaarheid en nieuw leven. Ook staat deze dag in verbinding met de verrijzing van Jezus en in oud Egyptische tijden Osiris.

In deze meditatiecirkel stem ik in ieder geval af op de energie van Hathor. Hathor is vruchtbaarheid en nieuw leven. Zij is de moeder van de sterren, de baarmoeder van Horus of de wezenlijke mensheid.

De energie van de tempel Hatshepsut die in de vallei van Hathor ligt. En op de energie van Jezus / Osiris.
Het moment van Lente Solstice is om 10:37 uur.

Je bent van ❤ te welkom deel te nemen aan de Meditatiecirkels voor Vrede en Vrijheid op 21 februari en 20 maart.

Georganiseerd door


Lydia Atema

Mijn cursussen