Beleggen voor iedereen!

Wat gaan we doen

We gaan uw geld voor u laten werken op een eenvoudige, overzichtelijke en veilige manier. In de cursus beleggen voor iedereen neem ik u bij de hand en gaan wij samen op zoek naar de manier van investeren die het best bij u past en zal ik u tips geven hoe u uw portefeuille het best in kunt delen. Naar behoefte kan de training worden vormgegeven variërend van basiskennis over de aandelenmarkt tot en met optiehandelen en complexe gecombineerde producten.

Mijn naam is Menno Schaefer, ik ben 26 jaar en heb zo'n 8 jaar daghandel-ervaring opgedaan op de beurs. Daarnaast ben ik CFA-certificaathouder en geef ik cursussen over aandelen- en optiehandel. Het is mijn overtuiging dat beleggen niet alleen voor een selecte groep mensen bedoeld is. Om deze reden heb ik het mijn doel gemaakt zo veel mogelijk mensen meer kennis over financiële vrijheid te geven door mijn eigen ervaring en kennis op dit gebied.

De manier van handelen op de beurs is voor iedereen anders en om de cursus zo goed mogelijk op u af te stemmen geef ik het liefst privélessen. Wilt u iemand meenemen, dan betaalt de tweede persoon slechts 25% van het basisbedrag. In verband met de coronasituatie zullen wij voorafgaand overleggen hoe we de training vormgeven.

Voldoet de training na afloop niet aan uw verwachtingen, krijgt u het geld terug!

Tot snel!

Menno Schaefer

Georganiseerd door


Menno Schaefer

Mijn cursussen