Alles over Microsoft PowerPoint

Wat gaan we doen

In deze praktische training Alles over Microsoft PowerPoint leer je je verhaal efficiënter en origineler te ondersteunen met de tools van Microsoft PowerPoint.

Je leert hoe je een mooie, goed opgebouwde PowerPointpresentatie maakt, hoe je je afbeeldingen op de goede plek zet en animaties gebruikt. Natuurlijk bespreken we ook wat de regels zijn voor een goede presentatie, hoe je hand-outs kunt afdrukken, tekenhulpmiddelen gebruikt en je werk makkelijker kan maken door modellen en thema's te gebruiken.

Naast uitgebreide uitleg en de praktische oefeningen krijg je slimme tips om je presentatie met gemak te laten verlopen!

Na afloop van deze training:

  • ken je de verschillende onderdelen van PowerPoint;
  • kun je een nieuwe presentatie maken met afbeeldingen, grafieken, organigrammen en tabellen;
  • maak je met gemak je presentaties op;
  • werk je met tekenhulpmiddelen en objecten;
  • gebruik je de modellen, stijlen en sjablonen die binnen het programma voorhanden zijn;
  • voorzie je je presentaties van multimedia-effecten;
  • ben je op de hoogte van verschillende vormgevingen en opbouwmogelijkheden;
  • ken je de tips en trucs waarmee jouw PowerPointontwerp bijdraagt aan het geven van een succesvolle professionele presentatie.

Praktijkgericht en écht klassikaal
Alles over Microsoft PowerPoint bij train2work is een klassikale training, gegeven door een enthousiaste trainer. Hij of zij verduidelijkt het werken met PowerPoint, aansprekende praktijkvoorbeelden en heel veel oefeningen.

Je pc staat klaar
Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag om de lesstof in de vingers te krijgen. Hiervoor krijg je in onze lesruimte een pc met de Office 2013, Office 2016 of Office 2019 tot je beschikking. Je geeft bij je inschrijving al aan welke versie en taal je in de training wilt gaan gebruiken.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal dat je van ons krijgt, past hier precies bij. Het bestaat uit een e-book en digitale instructievideo's met praktische uitleg per onderwerp. Dit betekent dat je de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

Huiswerk
Vanwege een huiswerkopdracht zit er 1 week tussen de 1e en 2e lesdag. Je totale studiebelasting is 2,5 dag. Die breid je uit door in de tussenliggende periode met de lesstof te oefenen. Je ervaringen (en knelpunten) kun je dan op de volgende lesdag aan de trainer voorleggen.

Kleine groep, alle aandacht
De klas is coronaproof en bestaat uit maximaal 5 deelnemers. Er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Alles over Microsoft PowerPoint duurt 2 dagen en kost 646,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Lesmaterialen
✓Schrijfblok en pen
✓Fairtradecatering
✓Certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt klassikaal plaats bij train2work in Den Haag. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen