Assertiviteit als basisvaardigheid

Wat gaan we doen

Vind je het lastig om je mening te geven op een manier die voor een ander acceptabel is? Kun je zelfstandig en met overtuigingskracht lastige situaties op het werk de baas? Ervaar je het geven of het ontvangen van kritiek als moeilijk? Kun je omgaan met je emoties en die van anderen?

Tijdens deze resultaatgerichte training Assertiviteit leer je je mening te uiten. Én met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht daaraan vast te houden. Je krijgt handvatten aangereikt om je wensen zo te uiten dat je jezelf en anderen niet tekort doet. Je kunt op een positieve, effectieve wijze kritiek geven en ontvangen. Kortom, je vergroot je overtuigingskracht en je leert zelfverzekerd voor je belangen op te komen!

Na afloop van deze training:

  • heb je inzicht in je eigen houding en denkbeelden;
  • weet je hoe je in communicatief en sociaal opzicht (persoonlijk en zakelijk) effectief en prettig met je collega's omgaat;
  • ken je je talenten en capaciteiten;
  • ken je je sterke en zwakke punten;
  • kun je effectief inspelen op reacties van anderen.

Aanpak
Aan de hand van praktijkopdrachten en voorbeelden van herkenbare alledaagse situaties onderzoek je je huidige gedrag. Je krijgt inzicht hoe het ook anders, beter kan.

Onze enthousiaste trainer verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met uitleg, aansprekende praktijkvoorbeelden, oefeningen en rollenspelen, waarop je feedback geeft en krijgt.

Wij houden graag rekening met je individuele situatie en je leerwensen. Voorafgaand aan de training kun je daarover een vragenlijst invullen.

Kleine groep alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Dit betekent dat je veel individuele aandacht krijgt.

Wissel ervaringen uit met de andere deelnemers, overlaad de trainer met vragen en neem situaties uit je werkpraktijk mee!

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Assertiviteit als basisvaardigheid duurt 2 dagen en 1 dagdeel en kost 990,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Lesmaterialen
✓Schrijfblok en pen
✓Fairtradecatering
✓Certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt klassikaal plaats bij train2work in Den Haag. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen