Efficiënt werken met Outlook en OneNote

Wat gaan we doen

In deze actieve online training Efficiënt werken met Outlook en OneNote leer je hoe je een tijdbesparend werksysteem opzet voor je mail, agenda's, taken, lijstjes, aantekeningen en actiepunten uit vergaderingen. Je combineert hiervoor allerlei slimme functies van Microsoft Outlook en Microsoft OneNote.

Digitaal noteren, overzicht houden, sneller je mail af te handelen, je eigen en groepsagenda's praktischer in te richten en slim samenwerken aan bestanden, acties of toebedeelde taken uit bijeenkomsten? Je leert deze life hacks allemaal veilig en snel in onze virtual classroom.

Na afloop van deze training:

  • heb je een handig werksysteem opgezet waarin je Outlook- en OneNotefuncties slim combineert;
  • verwerk je sneller je mail;
  • richt je eigen agenda en groepsagenda's handiger in;
  • ga je digitaal noteren: je vervangt je papieren notitieblokken door OneNote;
  • verzamel je getypte en handgeschreven notities, koppelingen, webpagina's, schetsen, video's en andere media en bewaar je ze allemaal op één handige plaats;
  • vind je alles snel terug;
  • deel je gemakkelijk allerlei informatie uit vergaderingen of bijeenkomsten zoals notities, agenda, taken of actielijsten met collega's, bestuursleden, familie of studiegenoten.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Efficiënt werken met Outlook en OneNote van train2work bestaat uit 2 online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor een afwisselende bijeenkomst. Je kunt samen de theorie te bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen, experimenteren en persoonlijke e-coaching krijgen. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Huiswerk
In verband met een huiswerkopdracht zit er 1 week tussen de 1e en 2e lesdag. In de tussenliggende periode oefen je met de lesstof. Je ervaringen (en knelpunten) kun je dan op de volgende lesdag aan de trainer voorleggen.

Lesmateriaal
Je ontvangt een e-book en digitale instructievideo's met praktische uitleg per onderwerp en een Quick Reference Card OneNote. Dit betekent dat je de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Efficiënt werken met Outlook en OneNote duurt 2x 3 uur en kost 323,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓E-book
✓Digitale instructievideo's
✓Quick reference card OneNote
✓Digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen