Correct Nederlands schrijven Spelling & grammatica

Wat gaan we doen

Nieuwe spelling, de spelling van Engelse werkwoorden en het juiste taalgebruik: de Nederlandse taal kent veel schrijfregels. En om het nog wat lastiger te maken: spellingsregels veranderen ook nog weleens. Natuurlijk wil je taal- en spelfouten voorkomen in je brieven, offertes of in je zakelijke e-mail.

Wil je je kennis van de Nederlandse taal opfrissen en voortaan foutloos schrijven? Na deze taaltraining Correct Nederlands schrijven – Spelling en grammatica los je taalproblemen eenvoudig op. Je past de Nederlandse spellingsregels correct toe en je schrijft je teksten beter. Zonder taalfouten en met meer gemak. Met het digitale lesmateriaal kun je ook na de training blijven oefenen!

Na afloop van deze training:

  • ken je de principes van de Nederlandse spelling;
  • ken je de Nederlandse spellingsregels en kun je deze toepassen in je schriftelijke communicatie;
  • weet je hoe je taalproblemen oplost met hulp van handige naslagwerken;
  • ken je de basisprincipes van de Nederlandse zinsbouw;
  • schrijf je met meer gemak zakelijke teksten met de juiste woorden, zinnen en alinea's;
  • kun je je taalvaardigheid blijven bijhouden;
  • heb je de trainingsthema's toegepast in schrijfoefeningen en spellingstoetsen.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Correct Nederlands schrijven - Spelling en grammatica van train2work bestaat uit 2 online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor een afwisselende bijeenkomst. Je bespreekt samen de theorie, deelt kennis en ervaringen, oefent, geeft en ontvangt feedback, experimenteert en krijgt persoonlijke e-coaching. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Jouw leerwensen
Geef bij je inschrijving gerust aan welke leerdoelen voor jou van belang zijn.

Huiswerk en studiebelasting
Vanwege een huiswerkopdracht zit er 1 week tussen de 1e en 2e lesdag. Je totale studiebelasting is 2,5 dag. Die breid je uit door in de tussenliggende periode met de lesstof te oefenen. Je ervaringen (en knelpunten) leg je dan op de volgende lesdag aan de trainer voor.

Lesmaterialen
De lesmaterialen die je krijgt zijn ideaal om je kennis over de Nederlandse spelling en grammatica op te frissen én op peil te houden. Je krijgt toegang tot online toetsen en interactieve oefeningen. Hiermee kun je tijdens en na de training de theorie in praktijk blijven brengen. Zo heb je ook op een later tijdstip de goede schrijfwijzen altijd binnen handbereik.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Correct Nederlands schrijven - Spelling en grammatica duurt 2 dagen en kost 783,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓lesmaterialen
✓digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag (virtual classroom)

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen