Wat gaan we doen

Zelf een spreadsheet opzetten, je gegevens opmaken en werken met formules? Dat leer je in deze praktijkgerichte 1-daagse cursus Excel Basis voor startende gebruikers van Microsoft Excel. Na deze training weet je hoe het programma werkt. Ga op je werkplek met zelfvertrouwen aan de slag met je eigen spreadsheets of met de spreadsheets van je collega's!

Na afloop van deze training:

  • heb je basisvaardigheid in het gebruik van Excel;
  • zet je zelf nieuwe spreadsheets op;
  • kun je spreadsheets mooi maken en afdrukken;
  • kun je werken met spreadsheets van anderen;
  • zet je zelf berekeningen op waarbij je formules gebruikt;
  • heb je de opleidingsthema's toegepast in praktijkgerichte opdrachten en cases.

Praktijkgericht en écht klassikaal
Excel Basis bij train2work is een klassikale training, gegeven door een enthousiaste trainer. Hij verduidelijkt het werken met Excel met aansprekende praktijkvoorbeelden.

Je pc staat klaar
Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag om de lesstof in de vingers te krijgen. Hiervoor krijg je in onze lesruimte een pc met Office 2013, 2016 of 2019 tot je beschikking. Je geeft bij je inschrijving al aan welke versie en taal je in de training wilt gaan gebruiken, zodat wij die voor je kunnen klaarzetten.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal dat je van ons krijgt, past hier precies bij. Het bestaat uit een e-book en digitale instructievideo's met praktische uitleg per onderwerp. Dit betekent dat je de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

Kleine groep, alle aandacht
De coronaproof klas bestaat uit maximaal 7 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Neem die gerust mee. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Excel Basis duurt 1 dag en kost 348,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Lesmaterialen
✓Schrijfblok en pen
✓Fairtradecatering
✓Certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen