Excel Gevorderd - Databases en draaitabellen

Wat gaan we doen

In deze praktische training Excel Gevorderd - Databases en draaitabellen leer je Excel analyses, rapportages en samenvattingen maken met handige databases en slimme draaitabellen. Samen met het verkorten van routinematige handelingen door macro's levert dat je veel tijdwinst op.

Stel: je hebt informatie in Excel ingevoerd over voorraden, personeel, artikelen, collecties, vestigingen of een dergelijk gegevensbestand geïmporteerd: hoe krijg je dan in één oogopslag antwoorden op de 'Hoeveel...', Welke...', 'Waar...', 'Wie...'-vragen die van belang zijn voor je beleid? Hoe zie je trends en patronen in je cijfers? Met een goed opgezette database en bijpassende draaitabellen maak je deze analyses en samenvattingsrapportages in een handomdraai.

Na afloop van deze training:

  • zet je een goed werkbare database op of pas je een bestaande database hierop aan;
  • werk je met draaitabellen
  • maak je de bijbehorende grafieken;
  • kun je informatie uit databases op verschillende wijzen samenvatten, analyseren en presenteren;
  • weet je hoe je je spreadsheets standaardiseert;
  • weet je hoe je routinematige handelingen verkort met macro's;
  • heb je de opleidingsthema's toegepast in opdrachten en cases.

Praktijkgericht en écht klassikaal
Excel Gevorderd - Databases en draaitabellen bij train2work is een klassikale training, gegeven door een enthousiaste trainer. Hij verduidelijkt het werken met Excel met aansprekende praktijkvoorbeelden.

Je pc staat klaar
Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag om de lesstof in de vingers te krijgen. Hiervoor krijg je in onze lesruimte een pc met Office 2013, Office 2016 of Office 2019 tot je beschikking. Je geeft bij je inschrijving al aan welke versie en taal je in de training wilt gaan gebruiken.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal dat je van ons krijgt, past hier precies bij. Het bestaat uit een e-book en digitale instructievideo's met praktische uitleg per onderwerp. Dit betekent dat je de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

Kleine groep, alle aandacht
De klas is coronaproof en bestaat uit maximaal 7 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Neem die gerust mee. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Excel Gevorderd - Databases en draaitabellen duurt 1 dag en kost 348,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Lesmaterialen
✓Schrijfblok en pen
✓Fairtradecatering
✓Certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt klassikaal plaats bij train2work in Den Haag. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen