Live online! Maak werk van je leven en je loopbaan

Wat gaan we doen

Blijf duurzaam inzetbaar en vitaal door beter te weten wie je bent, wat jou energie geeft en waar je sterke kanten liggen. In deze inspirerende online training voor carrière en mobiliteit Maak werk van je leven en je loopbaan ontdek je hoe je jouw kwaliteiten optimaal inzet om met plezier en energie te leven en te werken. Nu en in de toekomst.

Ben je onzeker over je werkgeluk, werk- en privébalans of je toekomst op de arbeidsmarkt? Deze persoonlijke effectiviteitstraining geeft je nieuwe inzichten waarmee je je ambities vormgeeft. Via de drijfverentest van Profile Dynamics en een persoonlijk rapport ontvang je hiervoor waardevolle informatie. Je ontdekt je talenten, blijft duurzaam inzetbaar en je houdt met positieve energie de regie over je loopbaan.

Na afloop van deze training:

  • heb je inzicht in jouw waarden, drijfveren, passies en talenten;
  • weet je hoe je ontspant en een betere werk- en privébalans creëert;
  • maak je optimaal gebruik van jouw capaciteiten, werk- en levenservaring;
  • speel je beter en flexibel in op veranderingen in je werkomgeving waardoor je beter inzetbaar bent;
  • doe je inspiratie op voor je ambities en je toekomst;
  • ervaar je meer werkplezier en vitaliteit;
  • heb je meer regie over je loopbaan.

Virtual classroom
De training Maak werk van je leven en je loopbaan van train2work bestaat uit 2 online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

In onze online trainingen pauzeren we na ieder lesuur 10 minuten.

Gecertificeerde Profile Dynamics drijfverentest
Voorafgaand aan de training maak je de drijfverentest van Profile Dynamics. Dit is een erkende digitale test die je in 20 minuten invult. De resultaten van deze test ontvang je digitaal in een uitgebreid persoonlijk rapport.

De drijfverenanalyse van Profile Dynamics laat zien wat jou motiveert en waar jij energie van krijgt. Hierbij staan jouw voorkeuren voor een functie, taken en werkzaamheden centraal. Ook zie je welke communicatiestijl bij je past, met wie je van nature goed of minder goed samenwerkt en of je wel of niet gemakkelijk met veranderingen omgaat. Met deze informatie krijg je meer regie over je loopbaan!

Interactief en praktijkgericht
De trainer zorgt voor afwisselende bijeenkomsten. Je bespreekt samen de theorie, deelt kennis en ervaringen, oefent, geeft en ontvangt feedback, experimenteert en je krijgt persoonlijke e-coaching.

Lesmaterialen
Je ontvangt de PowerPointpresentatie, hand-outs en een persoonlijk rapport.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen leven en loopbaan? Je krijgt deskundige antwoorden én praktische werkadviezen.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Live online! Maak werk van je leven en je loopbaan duurt 2 dagen en kost 1.038,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Profile Dynamics drijfverentest en -rapport
✓digitale PowerPointpresentatie
✓digitale hand-outs
✓digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 8 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen