Notuleren - Slim aantekeningen maken

Wat gaan we doen

Hoe bereid jij je voor op een vergadering? Weet je hoe je slim aantekeningen maakt bij een Na deze live online training Notuleren - Slim aantekeningen maken zet jij met gemak de essentie van een overleg, studiebijeenkomst of vergadering in een beknopt, gestructureerd en leesbaar verslag.

Je leert in korte tijd hoe je anders kunt luisteren, hoe je hoofdzaken van bijzaken onderscheidt, wat je opschrijft en wat niet.

Voor meer gemak laten we je zien hoe je handige tools als je laptop of Microsoft OneNote slim inzet. Natuurlijk besteed je in deze notuleertraining ook tijd aan het uitwerken van je aantekeningen, zinsbouw en de Nederlandse taal. Je vergroot hiermee je snelheid bij het maken van een kort representatief verslag.

Na afloop van deze training:

  • heb je technieken geleerd en geoefend om effectiever te luisteren;
  • weet je hoe je de hoofdzaken van een besproken agendapunt of een overleg-item vastlegt;
  • formuleer je in je verslag goed lopende zinnen;
  • ken je verschillende technieken om effectief aantekeningen te maken en pas je die toe;
  • verwerk je je aantekeningen tot een prettig leesbaar verslag.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Notuleren - Slim aantekeningen maken van train2work bestaat uit 2 korte online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor een afwisselende bijeenkomst. Je bespreekt samen de theorie, deelt kennis en ervaringen, oefent, geeft en ontvangt feedback, experimenteert en je krijgt persoonlijke e-coaching. Je pauzeert na ieder lesuur 5 minuten.

Jouw leerwensen
Jouw verslagen als vertrekpunt! Lever voor de training de notulen in die je onlangs zelf hebt gemaakt, voorzien van je opmerkingen. Hierdoor krijgen wij een duidelijk beeld van je specifieke leerwensen. De trainer stemt het lesprogramma ook daarop af.

Huiswerk en studiebelasting
In verband met een huiswerkopdracht zitten er ongeveer 1 week tussen het eerste en tweede dagdeel.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Live online! Notuleren - Slim aantekeningen maken duurt 2 dagdelen en kost 395,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Digitale lesmaterialen
✓Digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen