Live online! Time management

Wat gaan we doen

Time management helpt je effectiever met tijd omgaan en met meer gemak je werkstroom te organiseren. Deze live online training Time management geeft je persoonlijke effectiviteit een flinke impuls: je krijgt inzicht waarom je tijd te kort komt én je leert verschillende technieken om je tijd beter in te delen. Door bewust en slimmer met tijd om te gaan verminder je je werkdruk, verhoog je je productiviteit en bereik je een serieuze tijdbesparing. Je leert dit snel en veilig online in onze virtual classroom.

Tegenwoordig brengt werk de nodige stress met zich mee. Je hebt al snel het gevoel dat je tijd te kort komt. Het is dus van belang dat je snel hoofd- en bijzaken scheidt, prioriteiten stelt, zaken uit handen geeft en soms ook "nee" zegt. En dat is vaak knap lastig. In deze praktische training Time management krijg je handvatten om je tijd beter in te delen en te beheersen. Dit levert je meer rust, controle en tijdwinst op.

Na afloop van deze training:

 • weet je waarom je aan bepaalde zaken niet toekomt.
 • weet je wat je 'tijdvreters' zijn.
 • heb je inzicht in hoofd- en bijzaken.
 • onderscheid je belangrijke en urgente zaken.
 • onderscheid je onverwachte en verwachte activiteiten.
 • heb je overzicht in taken die gedelegeerd kunnen worden.
 • heb je nagedacht over hoe je je taken efficiënter uitvoert.
 • stel je streefdata en deadlines vast en bewaak je deze.
 • ken je de psychologische factoren die achter je tijdgebrek zitten.
 • heb je je gewapend tegen deadlines, tijdnood en stress.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

 • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
 • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
 • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
Deze training Time management bestaat uit 2 online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor een goede afwisseling. Je kunt samen de theorie te bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen, experimenteren en persoonlijke e-coaching krijgen. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Inventarisatie van je leerwensen
Voorafgaand aan de training Time management houd je gedurende enkele dagen een logboek bij. Hiermee krijg je inzicht in je tijdsbesteding. Je verzamelt voorbeelden, waarmee je in de training wilt werken. Een aanvullende intake van je leerwensen kun je vooraf naar ons insturen. Dit geeft ons een goed beeld van alle doelen waaraan je wilt werken in de training.

Studiebelasting
De totale studiebelasting is 2 dagen. Dit breid je uit door in de tussenliggende periode zoveel mogelijk met de lesstof te oefenen.

Lesmateriaal
Je ontvangt een digitale syllabus, toegang tot een e-learning Time Management en per post de waaier 'Geen tijd'.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Live online! Time management duurt 2 dagen en kost 895,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓digitale syllabus
✓e-learning Time management
✓waaier 'Geen tijd'
✓digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 8 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen