Typecursus: snel en nauwkeurig blind typen

Wat gaan we doen

In deze live online typecursus leer je snel en nauwkeurig blind typen met 10 vingers. Er zijn 4 klassikale lessen van 1,5 uur die je online in onze virtual classroom volgt. In de tussenliggende weken oefen je zelf je vingerzetting, nauwkeurigheid en typesnelheid met een handig typevaardigheidsprogramma.

Onze trainer helpt je in de online klas en tussendoor als e-coach met je werkhouding, extra oefeningen en allerlei slimmigheidjes. Hierdoor vergroot jij heel snel je typevaardigheid en werk je voortaan in een gezonde houding. Je creëert tijdwinst en vitaliteit!

Klik op 'Het lesprogramma' om de planning van de lesdagen te bekijken.

Na afloop van deze training:

  • typ je met 10 vingers blind op een toetsenbord;
  • haal je minimaal 120 aanslagen per minuut;
  • typ je zeer nauwkeurig, met weinig fouten;
  • kun je eenvoudig je snelheid verder verhogen;
  • richt je je werkplek preventief in;
  • heb je je werkhouding duurzaam aangepast.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom, e-learning en e-coaching
De training Typecursus: snel en nauwkeurig blind typen van train2work bestaat uit online bijeenkomsten van 1,5 uur in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor een afwisselende bijeenkomst. Je kunt samen de theorie te bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen, experimenteren en persoonlijke e-coaching krijgen. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Na een bijeenkomst ga je zelf aan de slag met een online typevaardigheidsprogramma. Je doet oefeningen, herhalingsopdrachten en toetsen. Je geboekte studieresultaten zijn online zichtbaar. De trainer coacht je ook in deze periodes.

Lesmaterialen
Je ontvangt een persoonlijke licentie voor het online typevaardigheidsprogramma. In de eerste les ontvang je de bijbehorende inloggegevens. Je kunt met dit programma nog een jaar lang blijven oefenen.

Kleine groep, alle aandacht
Er zijn maximaal 10 deelnemers. Er is tijd om al je vragen te stellen en ruimte voor persoonlijke coaching.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Live online! Typecursus: snel en nauwkeurig blind typen, bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur en 15 uur e-learning en kost 619,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓1-jaarslicentie e-learning typevaardigheid
✓Persoonlijke e-coaching
✓Certificaat met resultaten
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen