live online! zakelijk schrijven per e-mail

Wat gaan we doen

Wordt van jou verwacht dat je je e-mailberichten klantvriendelijk, zakelijk en professioneel schrijft? Wist je dat daar technieken voor zijn?

In deze live online training Zakelijk schrijven per e-mail van train2work leer je deze technieken. Dit doe je veilig en snel in onze virtual classroom. Je leert om je bericht klantgericht en professioneel op te bouwen én je tekst goed te formuleren. Allerlei onderwerpen komen aan bod, zoals de vaste onderdelen, de structuur en de schrijfstijl. Omdat je ook persoonlijke adviezen krijgt voor betere e-mails, weet jij hoe je voortaan echt sterke zakelijke e-mailberichten schrijft.

Na afloop van deze training:

  • ben je bewust van je manier van communiceren per e-mail;
  • bouw je een e-mailbericht doelgericht op;
  • formuleer je je teksten goed en klantgericht;
  • ken je de etiquette in het mailverkeer;
  • weet je wanneer je e-mail inzet als communicatiemiddel en wanneer niet;
  • krijg je meer gedaan door effectieve e-mails te schrijven.
  • Je brengt je boodschap optimaal over met een hippe zakelijke uitstraling.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Zakelijk schrijven per e-mail van train2work bestaat uit 2 online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor afwisselende bijeenkomsten. Je kunt samen de theorie te bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen, experimenteren en persoonlijke e-coaching krijgen. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Je leerwensen
Je kunt vooraf een aanvullende intake van je leerwensen naar ons insturen. Dit geeft ons een goed beeld van alle doelen waaraan je wilt werken in de training.

Huiswerk
Je krijgt op de eerste lesdag een schrijfopdracht als huiswerk. Deze stuur je voor de tweede lesdag op aan de trainer. De trainer kijkt je huiswerk na. Hij of zij bespreekt het huiswerk persoonlijk op de tweede lesdag.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en e-mailuitdagingen vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt direct persoonlijke feedback op je e-mailteksten.

Lesmaterialen
Je ontvangt per post het boek ‘Beter in e-mail schrijven’. Je krijgt toegang tot academicX waardoor je extra kan blijven oefenen.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Live online! Zakelijk schrijven per e-mail duurt 2 dagen en kost 425,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓boek 'Beter in e-mails schrijven'
✓toegang tot academica
✓digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen