live online! Mindfulness op het werk

Wat gaan we doen

Mindfulness op het werk geeft je de handvatten om je leven en je werk beter in balans te brengen. In deze mindfulness cursus leer je hoe mindfulness je vitaliteit en daarmee je gezondheid ondersteunt, hoe je meer rust én meer energie op je werkplek creëert. Je leert dit live online in 2 dagdelen in onze virtual classroom.

Zo leer je om bewuster te kijken naar spannende situaties, je reacties hierop en stressklachten. Deze praktische training Mindfulness op het werk is een must-have als je op je werk onder tijdsdruk de goede beslissingen wilt blijven nemen en beter wilt omgaan met stress.

Na afloop van deze workshop:

  • weet je hoe je beter kunt omgaan met de hedendaagse stress, doordat je hebt ervaren hoe je daar met kracht en aandacht op kunt reageren;
  • kom je los van belemmerende patronen bij jezelf en in het werk;
  • heb je persoonlijke waarden (her)ontdekt en integreer je deze op de werkvloer;
  • kijk je anders naar productiviteit en succes;
  • word je niet langer geleefd, maar bepaal je zelf de richting van je leven en je werk.

Mindfulness zorgt ervoor dat je je bewust wordt van lichamelijke ervaringen, gevoelens en gedachten, zonder onmiddellijk over te gaan op een automatische reactie.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Mindfulness op het werk bestaat bij train2work uit 2 online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

Een enthousiaste trainster zorgt voor afwisselende bijeenkomsten. Zij verduidelijkt de technieken met aansprekende praktijkvoorbeelden. Je kunt samen de theorie te bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen, experimenteren en persoonlijke e-coaching krijgen. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Huiswerk
De training bestaat uit 2 aparte dagdelen. Je ontvangt een huiswerkopdracht voor de tussenliggende periode.

Lesmaterialen
Je ontvangt per post het boek 'Meditatie op het werk'.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze workshop Live online! Mindfulness op het werk duurt 2 dagdelen en kost 465,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓boek 'Meditatie op het werk'
✓digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 8 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen