Workshop Basis WordPress

Wat gaan we doen

In deze "Workshop WordPress voor Beginners" maak onder begeleiding kennis met WordPress. Vanuit een praktische invalshoek leer je hoe jij je eigen website kunt maken en hoe je deze zelf kunt onderhouden en uitbreiden. WordPress is het meest bekende en gebruikte CMS systeem ter wereld. Ongeveer 20% van alle websites die je ziet zijn in WordPress gemaakt. Het is open-source, gratis en biedt veel bijzonder flexibel.

Doelstelling

Na deze workshop bent u zelf in staat om uw (zakelijke) website te maken en te onderhouden in de gewenste vorm. U bent bekend geworden met de functies en mogelijkheden die WordPress u biedt.

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zijn eigen website wilt bouwen in WordPress. Ook voor degene die al een WordPress website hebben, maar meer willen leren over het systeem en de mogelijkheden ervan kan de workshop een extra toegevoegde waarde hebben.

Groepsgrootte

Omdat wij graag de tijd nemen om aan iedereen aandacht te besteden werken wij met kleine groepen minimaal 2 en maximaal 5 personen. Individuele mogelijkheden bestaan ook, voor meer informatie daarover kunt u contact met ons opnemen!

Meenemen

De workshop wordt gegeven op uw eigen laptop. Eventueel kunt u ook een tablet meenemen, echter bied een tablet niet de volledige mogelijkheden van een computer. In overleg is het mogelijk een laptop van Web-Pepper te gebruiken.

Tijdsduur

De complete workshop duurt 1 dag, maar kan, bij behoefte, ook verlengd worden met een extra dag.

Tarieven

Deze workshop kost € 290 (€ 345,10 incl. BTW) per persoon. All-in. Inclusief lunch, koffie, thee, internet, lesmaterialen. Geen extra reis- of locatiekosten. Individuele Workshop is ook mogelijk, hiervoor wordt een extra toeslag van €50 berekend.

Locatie

Deze workshop wordt gegeven in onze workshopruimte in Heeswijk-Dinther (Noord Brabant). Eventueel zijn er, in overleg, ook mogelijkheden om de workshop op een andere locatie plaatst te laten vinden.

Aanmelden?

Georganiseerd door


Web-Pepper.com
Over Web-Pepper

Mijn cursussen