Omgaan met pesten op het werk - via e-learning

Wat gaan we doen

Ze zijn bijna overal te vinden: de pestkoppen. Pestkoppen bepalen vaak de sfeer op de werkvloer en hebben een negatieve invloed op de organisatie als geheel.

Maar als je zelf het mikpunt bent van systematische plagerijen, dan denkt maar aan één ding: 'Hoe kan ik zelf hier het beste mee omgaan?'. Als je op een ongestoorde manier een antwoord zoekt op die vraag, dan is deze praktische en deskundig opgezette cursus Omgaan met pesten op het werk beslist een aanrader!

Online leren
Je krijgt van ons of via je systeembeheerder toegang tot het digitale leerplein van train2work en je trainingsprogramma.

Hoe leer je?
Je leert aan de hand van uitleg, praktijkopdrachten, teksten, animaties en gerichte videolessen op je computer. Een persoonlijke eindtoets laat zien hoe je leerproces is verlopen.

Van theorie naar praktijk
De meeste theoretische kennis wordt goed via e-learning opgenomen. Vaardigheden zul je echter in de praktijk moeten aanleren. Daarom vind je in de cursus hulpmiddelen om in de maand na het volgen van de cursus de vaardigheden aan te leren. Dit helpt je verder de theorie in de praktijk te brengen.

Eindtoets en certificaat
Deze cursus wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen. Als je slaagt voor de eindtoets ontvang je een gewaarmerkt certificaat.

Deze cursus Omgaan met pesten op het werk - via e-learning kost 63,64 exclusief btw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

Leer in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Je start het lesprogramma vanaf iedere willekeurige computer met internetverbinding. Je kunt je inschrijven op de website van train2work. Na de verwerking van je inschrijving ontvang je een persoonlijke inlogcode, waarmee je gedurende 3 jaar kunt inloggen.

  Er is nog 1 vrije plaats.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen