Workshop SEO voor WordPress

Wat gaan we doen

In deze "Workshop SEO voor WordPress" leer je in 1 dag hoe je ervoor kunt zorgen dat je WordPress Website goed kan gaan scoren in de zoekmachines. Deze workshop is zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers van WordPress erg interessant. Vanuit een praktische invalshoek leer je de ins-en-outs van zoekmachine-optimalisatie voor WordPress, en bespreken we cruciale tips en mogelijkheden die van invloed zijn op je positie in zoekmachines zoals Google. Ook bespreken we handige tools die je helpen je website te analyseren en te verbeteren.

Doelstelling

Na workshop deze bent u zelf in staat om uw WordPress website beter te laten scoren binnen zoekmachines. U bent dan bekend geworden met hoe zoekmachines werken en welke mogelijkheden WordPress u biedt.

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zijn WordPress website beter wil laten scoren in de zoekmachines. Ook voor degene die al een WordPress website hebben, maar meer willen leren over het systeem en de mogelijkheden ervan kan de workshop een extra toegevoegde waarde hebben. Behalve de basiskennis van WordPress is voor deze workshop geen bijzondere voorkennis vereist. Deze cursus sluit prima aan bij onze andere WordPress Workshops.

Groepsgrootte

Omdat wij graag de tijd nemen om aan iedereen aandacht te besteden werken wij met kleine groepen minimaal 2 en maximaal 5 personen. Individuele mogelijkheden bestaan ook, voor meer informatie daarover kunt u contact met ons opnemen!

Meenemen

De workshop wordt gegeven op uw eigen laptop. Eventueel kunt u ook een tablet meenemen, echter bied een tablet niet de volledige mogelijkheden van een computer. In overleg is het mogelijk een laptop van Web-Pepper te gebruiken.

Tijdsduur

De complete workshop duurt 1 dag, maar kan, bij behoefte, ook verlengd worden met een extra dag.

Tarieven

Deze workshop kost € 290 (€ 345,10 incl. BTW) per persoon. All-in. Inclusief lunch, koffie, thee, internet, lesmaterialen. Geen extra reis- of locatiekosten. Individuele Workshop is ook mogelijk, hiervoor wordt een extra toeslag van €50 berekend.

Locatie

Deze workshop wordt gegeven in onze workshopruimte in Heeswijk-Dinther (Noord Brabant). Eventueel zijn er, in overleg, ook mogelijkheden om de workshop op een andere locatie plaatst te laten vinden.

**

Georganiseerd door


Web-Pepper.com
Over Web-Pepper

Mijn cursussen