Snel Excel - Opzetten van een spreadsheet

Wat gaan we doen

Hoe zet ik een spreadsheet op? Waarmee moet ik rekening houden met het invoeren van functies en formules? Hoe maak ik mijn spreadsheet op en creëer ik een nette afdruk?

In deze praktijkgerichte live online training Snel Excel - Opzetten van een spreadsheet leer je in korte tijd nieuwe spreadsheets opzetten, spreadheets opmaken en afdrukken. Je leert dit snel en veilig in onze virtual classroom.

Na afloop van deze workshop:

  • kun je nieuwe spreadsheets opzetten, opmaken en afdrukken;
  • kun je zelfstandig berekeningen opzetten en uitvoeren met behulp van formules en functies.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Snel Excel - Opzetten van een spreadsheet bij train2work bestaat uit een online bijeenkomst in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor een afwisselende bijeenkomst. Je kunt samen de theorie te bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen, experimenteren en persoonlijke e-coaching krijgen. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Lesmateriaal
Je ontvangt een Excel Quick Reference Guide.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze workshop Snel Excel - Opzetten van een spreadsheet duurt 3 uur en kost 129,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓digitale Quick Reference Guide Excel
✓digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen