Time management

Wat gaan we doen

Time management helpt je effectiever met tijd omgaan en met meer gemak je werkstroom te organiseren. Deze training Time management geeft je persoonlijke effectiviteit een flinke impuls: je krijgt inzicht waarom je tijd te kort komt én je leert verschillende technieken om je tijd beter in te delen. Door bewust en slimmer met tijd om te gaan verminder je je werkdruk, verhoog je je productiviteit en bereik je een serieuze tijdbesparing.

Tegenwoordig brengt werk de nodige stress met zich mee. Je hebt al snel het gevoel dat je tijd te kort komt. Het is dus van belang dat je snel hoofd- en bijzaken scheidt, prioriteiten stelt, zaken uit handen geeft en soms ook "nee" zegt. En dat is vaak knap lastig. In deze praktische training Time management krijg je handvatten om je tijd beter in te delen en te beheersen. Dit levert je meer rust, controle en tijdwinst op.

Na afloop van deze training:

  • weet je waarom je aan bepaalde zaken niet toekomt.
  • weet je wat je 'tijdvreters' zijn.
  • heb je inzicht in hoofd- en bijzaken.
  • onderscheid je belangrijke en urgente zaken.
  • onderscheid je onverwachte en verwachte activiteiten.
  • heb je overzicht in taken die gedelegeerd kunnen worden.
  • heb je nagedacht over hoe je je taken efficiënter uitvoert.
  • stel je streefdata en deadlines vast en bewaak je deze.
  • ken je de psychologische factoren die achter je tijdgebrek zitten.
  • heb je je gewapend tegen deadlines, tijdnood en stress.

Inventarisatie van je leerwensen
Voorafgaand aan de training Time management houd je gedurende enkele dagen een logboek bij. Hiermee krijg je inzicht in je tijdsbesteding. Je verzamelt voorbeelden, waarmee je in de training wilt werken. Een aanvullende intake van je leerwensen kun je vooraf naar ons insturen. Dit geeft ons een goed beeld van alle doelen waaraan je wilt werken in de training.

Actieve klassikale training
De training Time management is bij train2work een actieve klassikale training, gegeven door een enthousiaste trainer. Hij of zij verduidelijkt de onderwerpen met uitleg en aansprekende praktijkvoorbeelden. Dit wordt afgewisseld met oefeningen en cases.

Er wordt een actieve bijdrage van je verwacht. Rollenspelen, de door jou ingebrachte praktijkvoorbeelden, het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers, het krijgen en geven van feedback: alle ervaringen dragen direct bij aan je groeiproces.

Je zult zien dat het resultaatgerichte, interactieve en gevarieerde lesdagen zijn. Waarin je veel leert van onze trainer, je medecursisten en over jezelf. De nieuwe ervaringen leveren je nieuwe werkmethodieken en inzichten op waarmee je meteen de volgende dag op je werkplek of in je privésituatie aan de slag kunt.

Studiebelasting
De totale studiebelasting is 2 dagen. Dit breid je uit door in de tussenliggende periode zoveel mogelijk met de lesstof te oefenen.

Groepsgrootte
De groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Time management duurt 2 dagen en kost 895,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Lesmaterialen
✓Schrijfblok en pen
✓Fairtradecatering
✓Certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt klassikaal plaats bij train2work in Den Haag. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen