Typecursus: snel en nauwkeurig blind typen

Wat gaan we doen

In deze blended typecursus leer je snel en nauwkeurig blind typen met 10 vingers. Er zijn 3 klassikale lessen van 2 uur die je klassikaal volgt. In de tussenliggende weken oefen je zelf je vingerzetting, nauwkeurigheid en typesnelheid met een handig typevaardigheidsprogramma.

Onze trainer helpt je in de klas en tussendoor online als e-coach met je werkhouding, extra oefeningen en allerlei slimmigheidjes. Hierdoor vergroot jij heel snel je typevaardigheid en werk je voortaan in een gezonde houding. Je creëert tijdwinst en vitaliteit!

Na afloop van deze training:

  • typ je met 10 vingers blind op een computer;
  • behaal je minimaal 120 aanslagen per minuut;
  • typ je met een laag foutpercentage;
  • kun je eenvoudig je snelheid verder verhogen;
  • ben je in staat je werkplek preventief in te richten en je werkhouding aan te passen.

Met deze training realiseer je een snelheid van minimaal 120 aanslagen per minuut. Dit geeft je de basis om daarna zelfstandig je snelheid eenvoudig op te voeren.

Gemixt klassikaal en e-learning: blended leren

  • Het aanleren van typevaardigheid doe je gedeeltelijk onder begeleiding van een trainer in een klas en gedeeltelijk via zelfstudie:
  • je volgt 3 klassikale bijeenkomsten, waarbij je onder begeleiding van een trainer leert en oefent
  • je leert en oefent zelfstandig enkele keren per week via e-learning op je werkplek of thuis.

Aanpak en planning
De training start met een klassikale bijeenkomst van 2 uur. De volgende bijeenkomsten zijn met tussenpozen van minimaal 1 week gepland. Zo heb je tijd om zelf te oefenen.

E-learning en e-coach
In de tussenliggende periodes ga je zelf aan de slag via e-learning. Je werkt met een online typevaardigheidprogramma. Je doet oefeningen, herhalingsopdrachten en toetsen. Jouw resultaten worden online bewaard. Doordat je programma en je studieresultaten online staan, kun je buiten de lessen zoveel als je wilt blijven oefenen. In deze periode van zelfstudie begeleidt onze trainer je op afstand als e-coach.

Lesmaterialen
Je ontvangt:

  • een persoonlijke softwarelicentie voor e-learning typevaardigheid. Tijdens de eerste klassikale les ontvang je de inlognaam en het wachtwoord voor deze online software. Deze persoonlijke softwarelicentie is een jaar geldig. Je kunt een jaar lang blijven oefenen op iedere plek waar een computer met een internetverbinding beschikbaar is.
  • een certificaat van deelname met specifieke vermelding van je behaalde snelheid en nauwkeurigheid.

Kleine groep, alle aandacht
Er zijn maximaal 7 deelnemers. Er is tijd om al je vragen te stellen en ruimte voor persoonlijke coaching.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Typecursus: snel en nauwkeurig blind typen, bestaat uit 3 maal een bijeenkomst van 2 uur en 15 uur e-learning en kost 662,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Lesmaterialen
✓Schrijfblok en pen
✓Fairtradecatering
✓Certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt klassikaal plaats bij train2work in Den Haag. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen