Computergebruik en MS Office - voor starters

Wat gaan we doen

Met deze praktische computercursus Werken met een computer en MS Office voor beginnende computergebruikers vergroot je je digitale vaardigheden en daarmee je duurzame inzetbaarheid op het werk. Na afloop werk je met gemak en veilig met een computer: je bent digivaardig.

Je leert omgaan met je computer, internet en MS Office. Onderwerpen als het starten, Windows, het bewaren van je bestanden, e-mailen met Outlook, gebruik van internet en tekstverwerken met Word komen in alle rust aan de orde.

Na afloop van deze training:

  • bedien je met gemak de verschillende onderdelen van de pc en het besturingssysteem Windows, zoals programma's, de taakbalk en het bureaublad;
  • gebruik je de webbrowser om handig informatie op internet op te zoeken en deze informatie in andere programma's te gebruiken;
  • stel je e-mails (met bijlagen) op, reageer je correct op inkomende mail, berg je deze op of stuur je deze door;
  • zet je een praktische mappenstructuur op, werk je met mappen en bestanden;
  • maak je in Word documenten aan, maak je teksten op, bewerk je deze en druk je deze af;
  • heb je een solide kennis van je pc, internet, Outlook, Word en de andere MS Office programma's om zelfstandig je kennis uit te breiden;
  • heb je de opleidingsthema's toegepast in verschillende opdrachten en cases.

Praktijkgericht en écht klassikaal
Werken met een computer en MS Office bij train2work is een klassikale training, gegeven door een enthousiaste rustige trainer. Hij of zij verduidelijkt het omgaan met de computer met aansprekende praktijkvoorbeelden.

Je pc staat klaar
Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag om de lesstof in de vingers te krijgen. Hiervoor krijg je in onze lesruimte een pc met de gewenste Officeversie (Office 2013, Office 2016 of Office 2019, Nederlands of Engels) tot je beschikking. Je geeft bij je inschrijving al aan welke versie en taal je in de training wilt gaan gebruiken.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal dat je van ons krijgt, past hier precies bij. Dit betekent dat je de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

Kleine groep, alle aandacht
De klas is coronaproof en bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Werken met een computer en MS Office - voor starters duurt 2 dagen en kost 646,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Lesmaterialen
✓Schrijfblok en pen
✓Fairtradecatering
✓Certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt klassikaal plaats bij train2work in Den Haag. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen