Word Gevorderd

Wat gaan we doen

In deze actieve online training Word Gevorderd ga je aan de slag met alle gevorderde functies van Microsoft Word. Je leert grote documenten zoals rapporten of handboeken optimaal vormgeven met bijvoorbeeld even en oneven pagina's, koppen en voeten, inhoudsopgave en een index. Ook het werken met templates, objecten en afbeeldingen in je tekst of het verzenden van een mailing heeft hierna geen geheimen meer voor je.

In een rustig tempo, met veel tijd voor oefening en werkgerichte praktijkvoorbeelden, komen alle handigheidjes en fijne kneepjes van Microsoft Word aan de orde. Je past ze de volgende dag direct toe in je werk!

Na afloop van deze training:

 • ken je alle geavanceerde mogelijkheden van Word;
 • bespaar je tijd doordat je teksten en documenten standaardiseert;
 • beweeg je je sneller door grote documenten;
 • weet je hoe je secties, even en oneven pagina's, inhoudsopgaven en indexen gebruikt voor je handboeken, rapporten of scripties;
 • ken je de handige mogelijkheden van objecten en werk je makkelijker met afbeeldingen in je teksten;
 • bouw je gegevensbestanden meteen goed op om daarmee een mailing te maken;
 • ken je alle valkuilen bij het maken van een mailing, etiketten of lijsten;
 • zet je macro's in om je werk te vereenvoudigen en te versnellen;
 • heb je de opleidingsthema's toegepast in opdrachten en cases.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

 • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
 • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
 • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Word Gevorderd van train2work bestaat uit 2 online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor een afwisselende bijeenkomst. Je kunt samen de theorie te bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen, experimenteren en persoonlijke e-coaching krijgen. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Huiswerk en studiebelasting
Vanwege een huiswerkopdracht zit er 1 week tussen de 1e en 2e lesdag. Je totale studiebelasting is 2,5 dag. Die breid je uit door in de tussenliggende periode met de lesstof te oefenen. Je ervaringen (en knelpunten) kun je dan op de volgende lesdag aan de trainer voorleggen.

Lesmateriaal
Je ontvangt een e-book en digitale instructievideo's met praktische uitleg per onderwerp. Dit betekent dat je de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Word Gevorderd duurt 2 dagen en kost 554,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓E-book Word basis t/m expert
✓digitale instructievideo's Word
✓Digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen