Zakelijk schrijven in het Engels

Wat gaan we doen

Met meer zelfvertrouwen betere Engelstalige e-mails, brieven en memo's schrijven: dat lukt je na deze live online schrijftraining Zakelijk schrijven in het Engels. Met een goed geschreven brief of e-mail in het Engels laat je bij je lezers een vriendelijke en professionele indruk achter. Je leert dit veilig en snel in onze virtual classroom.

Je leert klantgerichte Engelse teksten te schrijven. Daarbij maak je kennis met de valkuilen bij het corresponderen in het Engels. Je wilt natuurlijk geen verouderde, ongewone of onjuiste formuleringen gebruiken. Je oefent met je eigen materiaal. Zo herschrijf je je eigen teksten al tijdens deze training via je nieuwe schrijfstrategie!

Na afloop van deze training:

  • schrijf je klantgerichte Engelse teksten in een persoonlijke eigentijdse stijl;
  • weet je wat de valkuilen zijn bij corresponderen in het Engels;
  • ken je meer Engelse woorden en een betere Engelse grammatica;
  • heeft je correspondentie een logische opbouw en een goede presentatie;
  • heb je meer zelfvertrouwen bij het schrijven van Engelse brieven, memo's en e-mails.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Zakelijk schrijven in het Engels van train2work bestaat uit 2 online bijeenkomsten in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor afwisselende bijeenkomsten. Je kunt samen de theorie te bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen, experimenteren en persoonlijke e-coaching krijgen. Je pauzeert na ieder lesuur 10 minuten.

Je leerwensen
Je kunt vooraf je leerwensen en lastige teksten naar ons insturen. Dit geeft ons een goed beeld waaraan je wilt werken in de training. Voor de oefeningen gebruiken we zo veel mogelijk jouw teksten en die van de andere deelnemers.

Huiswerk
Je krijgt op de eerste lesdag een schrijfopdracht als huiswerk. Deze stuur je voor de tweede lesdag op aan de trainer. De trainer kijkt je huiswerk na. Hij of zij bespreekt het huiswerk persoonlijk op de tweede lesdag.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en schrijfuitdagingen vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt direct persoonlijke feedback op je teksten.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Zakelijk schrijven in het Engels duurt 2 dagen en kost 783,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen