Excel gevorderd werk met databases & draaitabellen

Wat gaan we doen

In deze praktische training Excel Gevorderd - Werken met databases en draaitabellen leer je Excel analyses, rapportages en samenvattingen maken met handige databases en slimme draaitabellen. Samen met het verkorten van routinematige handelingen door macro's levert dat je veel tijdwinst op.

Stel: je hebt informatie in Excel ingevoerd over voorraden, personeel, artikelen, collecties, vestigingen of een dergelijk gegevensbestand geïmporteerd: hoe krijg je dan in één oogopslag antwoorden op de 'Hoeveel...', Welke...', 'Waar...', 'Wie...'-vragen die van belang zijn voor je beleid? Hoe zie je trends en patronen in je cijfers? Met een goed opgezette database en bijpassende draaitabellen maak je deze analyses en samenvattingsrapportages in een handomdraai.

Je leert dit veilig en snel in onze online klas.

Na afloop van deze training:

  • zet je een goed werkbare database op of pas je een bestaande database hierop aan;
  • werk je met draaitabellen
  • maak je de bijbehorende grafieken;
  • kun je informatie uit databases op verschillende wijzen samenvatten, analyseren en presenteren;
  • weet je hoe je je spreadsheets standaardiseert;
  • weet je hoe je routinematige handelingen verkort met macro's;
  • heb je de opleidingsthema's toegepast in opdrachten en cases.

Hoe doe je mee?
Je hebt nodig:

  • een laptop of pc met een webcam en een microfoon;
  • hierop een recente versie van Chrome of Firefox als browser;
  • een goede internetverbinding.

Je krijgt van ons toegang tot een veilige virtual classroom die hoort bij deze training.

Virtual classroom
De training Excel Gevorderd - Werken met databases en draaitabellen bij train2work bestaat uit 1 online bijeenkomst in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Je kunt elkaar zien en horen.

De trainer zorgt voor een afwisselende bijeenkomst. Je bespreekt samen de theorie, deelt kennis en ervaringen, oefent, experimenteert en je krijgt persoonlijke e-coaching. Je pauzeert na ieder lesuur 5 minuten.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal dat je van ons krijgt, past hier precies bij. Het bestaat uit een e-book en digitale instructievideo's met praktische uitleg per onderwerp. Dit betekent dat je de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen.

Kleine groep, alle aandacht
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Zet die voorbeelden klaar op het apparaat dat je voor de verbinding gaat gebruiken. Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Excel Gevorderd - Werken met databases en draaitabellen duurt, 1 dag van 9.30 uur tot 16.30 uur en kost 290,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓E-book Excel basis t/m expert
✓digitale instructievideo's Excel
✓Digitaal certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt plaats in een virtual classroom. Je ontmoet de trainer en de andere deelnemers in deze online omgeving. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen