Wat gaan we doen

Na deze solide training Notuleren zet jij met gemak de essentie van een vergadering op papier in een beknopt, goed gestructureerd en leesbaar verslag. Deze notuleertraining start met de voordelen die een goede voorbereiding met zich meeneemt. Daarna leer je hoe je anders naar een gesprek kunt luisteren, hoe je hoofdzaken van bijzaken in een gesprek onderscheidt, wat je opschrijft en wat niet.

Voor meer gemak laten we je zien hoe je handige tools als je laptop of Microsoft OneNote slim inzet. Natuurlijk besteed je in deze praktijkgerichte training ook ruim tijd aan het uitwerken van je aantekeningen, zinsbouw en de Nederlandse taal. Zodat je jouw notulen snel verwerkt in een kort fijn leesbaar verslag!

Na afloop van deze training:

  • heb je technieken geleerd en geoefend om doelmatig te luisteren;
  • weet je hoe je de hoofdzaken van een besproken agendapunt vastlegt;
  • formuleer je in een verslag goed lopende zinnen;
  • ken je verschillende technieken om slim aantekeningen te maken en pas je die toe;
  • verwerk je je aantekeningen met met meer gemak tot een leesbaar verslag.

Interactief en praktijkgericht
Notuleren bij train2work is een klassikale training, gegeven door een enthousiaste trainer. Zij verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met uitleg, aansprekende praktijkvoorbeelden en heel veel oefeningen. Voor de oefeningen gebruiken we zo veel mogelijk jouw teksten en die van de andere deelnemers.

Luistervaardigheden oefen je met geluidsfragmenten. Notuleervaardigheden oefen je met vergaderingen per video.

Jouw leerwensen
Jouw notulen als vertrekpunt! Lever voor de training de notulen in die je onlangs zelf hebt gemaakt, voorzien van je opmerkingen. Hierdoor krijgen wij een duidelijk beeld van je specifieke leerwensen. De trainer stemt het lesprogramma daarop af.

Huiswerk en studiebelasting
In verband met een huiswerkopdracht zitten er ongeveer 1 week tussen de eerste en tweede lesdag. Je krijgt op de eerste lesdag een schrijfopdracht als huiswerk. Deze stuur je voor de tweede lesdag op aan de trainer.

Je totale studiebelasting is 2,5 dag. Die breid je uit door in de tussenliggende periode zoveel mogelijk met de lesstof te oefenen.

Kleine groep, alle aandacht
De klas is coronaproof en bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

Planning
Bekijk de actuele planning op de website van train2work.

Deze training Notuleren duurt 2 niet-aaneengesloten dagen en kost 765,- exclusief btw.

Dit krijg je erbij:
✓Lesmaterialen
✓Schrijfblok en pen
✓Fairtradecatering
✓Certificaat van deelname
✓100% tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het resultaat van je training? Volg dan deze training binnen 6 maanden gratis opnieuw.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal, Den Haag

De training vindt klassikaal plaats bij train2work in Den Haag. Heb je vragen of wil je liever een teamtraining? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing. Bekijk de actuele planning op de website van train2work

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen