Harples voor jong en oud

Wat gaan we doen

Priveles

Al jarenlang maken we mee dat er bezuinigd wordt op het muziekonderwijs. Helaas is het vrijwel onbetaalbaar geworden om nog privelessen te organiseren op muziekscholen. Vandaar dat ik voor mezelf besloten heb om mij niet bij een muziekschool aan te sluiten, zodat priveles mogelijk is. Voor zowel jong als oud is het prettig om de lessen af te laten stemmen naar persoonlijke wensen, dit is in groepsverband niet mogelijk.

Waar?

De lessen worden gegeven in Utrecht, Den Dolder en Bilthoven
Altijd al harp willen spelen? Of zou u weer opnieuw lessen willen volgen? Of u nu beginner of gevorderde bent, u bent altijd welkom.
In de lessen wordt gekeken naar verschillende muziekstijlen. Uiteindelijk kan een keuze gemaakt worden om in een bepaalde muziekstijl te verdiepen.
Enkele voorbeelden zijn: Klassieke muziek, lichte muziek, keltische muziek, improvisatie, etc.Ook aan de theorie wordt gedacht. Kortom, voor ieder wat wils.De lessen worden gegeven op 10 minuten loopafstand van het station.

Zelf speel ik al 20 jaar harp en heb in 2012 mijn Master diploma behaald. Ik kreeg lessen voor zowel het uitvoerende muzikantschap als het docerende gedeelte, met o.a. methodiek en pedagogiek. Al 8 jaar geef ik met veel plezier les aan beginners en gevorderden. Zowel kinderen van 5 - als volwassenen van 60 jaar kunt u in mijn lespraktijk vinden. Geen drempel hoeft te hoog te zijn.Als u niet zeker weet of het iets voor u is of even kennis zou willen maken, kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een proefles.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Utrecht

De prijs is gebaseerd op het jeugdtarief (tot 21 jaar).
De leerling krijgt hiervoor 30 minuten les.

Start Op afspraak
Locatie Utrecht

De prijs is gebaseerd op het jeugdtarief (tot 21 jaar).
De leerling krijgt hiervoor 45 minuten les.

Start Op afspraak
Locatie Utrecht

De prijs is gebaseerd op het jeugdtarief (tot 21 jaar).
De leerling krijgt hiervoor 60 minuten les.

Georganiseerd door


Arrianne Schipper
Harpiste Arrianne Schipper

Mijn cursussen