Individuele begeleiding Beeldbewerking (zakelijk)

Wat gaan we doen

Een medewerker waarvan de kennis van bijvoorbeeld Photoshop moet worden opgefrist of die worstelt om bepaalde beeldbewerkings-vaardigheden onder de knie te krijgen is goed geholpen met individuele begeleiding of wel prive les. De 1:1 aanpak is uiterst effectief en toegesneden op de behoefte van de kandidaat. Deze begeleiding kan in alle rust bij mij plaatsvinden, maar ook 'tijdens het werk' op de werkplek.

Begeleiding op de werkplek heeft als nadeel dat men kan worden afgeleid door telefoontjes en collega's, maar het voordeel is dat men begeleid kan worden in het echte dagelijkse werk. Op deze manier wordt niet alleen aandacht besteed aan de technische kennis en vaardigheden, maar ook het werkproces zelf kan wellicht worden verbeterd. Mijn ervaring in het ontwerpen en verbeteren van processen komt hier goed van pas.

Individuele begeleiding kan een eenmalige aangelegenheid zijn, maar we kunnen bijvoorbeeld ook afspreken om een bepaalde periode wekelijks of maandelijks een aantal uurtjes te plannen. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook als u nog niet goed weet wat uw wensen zijn, leg mij dan het probleem voor, dan kan ik u een passend voorstel doen.

Voorbeelden:

  • Productfotografie. U wilt foto's van de producten die u aanbiedt plaatsen op uw web-site? In drie sessies kan ik u goed opweg helpen: 1. basiskennis fotografie, 2. bepalen van de inrichting en werkwijze mbt de 'thuis-studio' en 3. het organiseren en bewerken van het fotomateriaal;
  • Onderhoud facebook/website. Secretariaten worden vaak belast met onderhoudswerkzaamheden aan de website. Voor eenvoudige zaken moet echter al snel een (duur) grafisch vormgever worden ingeschakeld. Met 2 a 3 lessen Photoshop van 2 uur kunnen eenvoudige taken in vervolg zelf worden uitgevoerd;

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Andrej Sacharowstraat 44, Den Haag

Locatie volgens afspraak.
Prijs geldt voor bedrijven en is exclusief reiskosten en BTW.
Extra deelnemers op bedrijfslocatie gratis.
Extra deelnemers bij mij: € 5,00 pp/h

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Peter Schütte
Peter Schütte Beeldbewerking

Mijn cursussen