Drumles - Muziekschool Bass Muziek in Groningen

Wat gaan we doen

Drumles

Drums is een van de populairste muziekinstrumenten! Wil jij je ook uitleven op een drumstel, neem dan drumles bij muziekschool Bass Muziek en drum mee met je favoriete muziek.

De drumlessen zijn voor jong en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde drummer bent. Samen met de drumdocent bespreek je wat jij wilt leren en bereiken.

Tijdens de drumlessen komen de volgende zaken aan bod: techniek, improviseren, drumnoten lezen, ontwikkelen muzikaal gehoor en coordinatieoefeningen. Daarnaast is er naast het aanleggen van een solide technische basis, ook veel aandacht voor de eigen muzikale interesse. Het leuke van drummen is, dat je al vrij snel mee kan drummen met een aantal bekende nummers.

De drumlessen worden in een professioneel ingerichte studio van MuziekOrganisatieNoord (MON) gegeven. Ouders/verzorgers kunnen er genieten van een bakje koffie/thee tijdens het wachten. De studio van MON bevindt zich op de Bieslookstraat 23 te Groningen, vlak naast de ringweg. Prettige bijkomstigheid is dat er gratis geparkeerd kan worden.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Bieslookstraat 23, Groningen

DE EERSTE VIJF DRUMLESSEN VOOR MAAR € 75,00!!

De drumlessen zijn voor jong en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde drummer bent. Samen met de drumdocent bespreek je wat jij wilt leren en bereiken.
Tijdens de drumlessen komen de volgende zaken aan bod: techniek, improviseren, drumnoten lezen, ontwikkelen muzikaal gehoor en coördinatieoefeningen. Daarnaast is er naast het aanleggen van een solide technische basis, ook veel aandacht voor de eigen muzikale interesse. Het leuke van drummen is, dat je al vrij snel mee kan drummen met een aantal bekende nummers.

Je kan kiezen voor wekelijkse of tweewekelijkse lessen en je kan bovendien op ieder moment starten gedurende het cursusjaar. De minimale lesafname is één kwartaal.
De reguliere lesduur bedraagt 30 minuten. Uiteraard is 20, 45 of 60 minuten ook mogelijk.
Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven, een overzicht van de vakanties en feestdagen vind je in de algemene voorwaarden.

Tarieven

Cursisten jonger dan 21 jaar
Individueel: € 20,00 per les

Cursisten ouder dan 21 jaar
Individueel: € 24,20 per les

Georganiseerd door


BassMuziek
Docent

Mijn cursussen