Training Telefonische Acquisitie & Verkoop

Wat gaan we doen

Telefonische acquisitie is niet zo moeilijk, en zeker niet vervelend, als je maar weet waar je op moet letten. Deze training leert je om onderscheidend te zijn, waardoor je zonder te pushen, zeer vriendelijk, een gunstig en direct meetbaar resultaat bereikt.

Telefonische acquisitie is een must voor ondernemers en account managers die zelf hun afspraken willen maken, acquisiteurs en ondernemers die d.m.v. telefonische acquisitie hun product en/of dienst willen promoten c.q. verkopen.
Social Media is erg belangrijk momenteel maar toch is het bijna altijd noodzakelijk dat ook dat telefoontje nog gepleegd wordt. Voor velen een nachtmerrie.......
Met een ervaring van inmidels 15 jaar, hebben wij methodes ontwikkeld waardoor het bellen gemakkelijker wordt en waarbij wij je goed kunnen uitleggen waarom de ene zin negatief werkt en de andere juist positief. Terwijl ze nagenoeg hetzelfde zijn. We gaan in op de psyche van de mens. Hoe reageert men op ons en hoe reageer ik op de ander.

Kortom: Je leert om op een vriendelijke manier, zonder te pushen, tot een gunstig eindresultaat te komen.

Tijdens de Training Telefonische Acquisitie komen onder andere de volgende aspecten aan bod:
\- Klantgericht telefoongedrag
\- Gesprekstechniek
\- Vraagstellingtechniek
\- Luistertechniek
\- Afspraaktechniek
\- Structuur telefonisch acquisitiegesprek

Bij ieder onderdeel gaan we uitgebreid op jullie persoonlijke vragen en uitdagingen in en zullen zoveel mogelijk voorbeelden geven die betrekking hebben op jullie directe telefonische werkzaamheden en werk in jullie eigen branches. En... NEE... we gaan niet praktisch oefenen met elkaar. Mocht het in de praktijk tegenvallen, kom je hier naar kantoor en gaan we rustig samen bellen. Je gaat pas naar huis, als we een afspraak hebben gemaakt. Dus eigenlijk... een Training Telefonische Acquistie... met afspraakgarantie.

Kosten: individuele training 395,00 incl. lesmateriaal
Duur: 4 uren

Locatie: Outmatch Telefonische Acquisitie & Trainingen, BusinessPark - Rembrandtlaan 4 - 5462 CH Veghel.

Ook in groepsverband en In Company mogelijk.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Veghel

Dagelijks mogelijk.

  Er is nog 1 vrije plaats.