Training Elevator Pitch en slimmer netwerken

Wat gaan we doen

Ken je ze? Die mensen die schijnbaar moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en makkelijk netwerken. Die weten wat hun plakfactor is. Dat kan jij ook leren! Tijdens de training Elevator Pitch van twee uur krijg je praktische informatie en een handleiding waarmee je stap voor stap leert je eigen elevator pitch te maken.

Tegelijkertijd leer je slimmer netwerken, op welke momenten je een pitch kunt inzetten en wat je niet en vooral wel moet doen tijdens het netwerken. De oefeningen zijn erop gericht om jouw boodschap kort en krachtig te formuleren en jezelf op een sterke manier te presenteren. Je maakt je eigen Elevator Pitch en presenteert die tijdens de training. Het resultaat is jouw eigen elevator pitch, die je altijd en overal kunt vertellen en aan elke situatie kunt aanpassen. De training wordt individueel gegeven. Hierdoor krijg je de volledige aandacht en kan je je helemaal focussen op jouw eigen elevator pitch en presentatie daarvan.

De training kan op maat voor uw organisatie gemaakt worden en ingezet worden tijdens uw evenement of netwerkbijeenkomst ('Je bedrijf in de lift met Social Media'). Uiteraard is het mogelijk om deze training incompany voor u te verzorgen. Hierbij leren medewerkers en/of collega's hoe zij zichzelf en uw bedrijf kunnen presenteren en sterk profileren. Zij zijn uw ambassadeur! Je ziet hoe je collega deelnemers hun verhaal presenteren en je geeft en krijgt positieve feedback en leert van elkaar.

1-op-1 bij jou op locatie kan de training ook door mij verzorgd worden. Dan komen er nog reiskosten a €0,30 per km bij.

Kosten individuele training: € 95,-- per persoon, exclusief 21% btw, inclusief materiaal (werkboek) en koffie en thee. Kosten voor incompany of grote(re) groepen op aanvraag.

Locatie: KenniscentrumNH, Zandruiter 3, 1731 LJ in Winkel.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Zandruiter 3, 1731 LJ Winkel
  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Gerda Venema
Powershootcoach Gerda Venema

Mijn cursussen