Een basic make-up workshop - Gala & Bruid

Wat gaan we doen

Een basic make-up workshop bij Make-up Projects

Elke dag hetzelfde liedje: douchen, aankleden, foundation, oogschaduw, mascara, blush en huppakee klaar om de deur uit te gaan. Maar stap nou eens uit die routine en leer voor € 0,00 hoe je jezelf op je mooist kan opmaken met een make-up workshop (ter waarde van € 175,00).

Onder begeleiding van TV visagiste, Wilma Langenberg van het bekende Make-Up Projects Hilversum leer je in 4 uur tijd hoe je jezelf zo gemakkelijk en mooi mogelijk kan opmaken en hoe je daarbij omgaat met basis en make-up producten.

In de intieme make-up studio in Almere begint je workshopdag om 11.00 uur met een drankje en wat lekkers, waarna je uitleg krijgt over producten en materialen die op jou persoonlijk zijn afgestemd.

Ook leer je hoe je oneffenheden kan camoufleren. Daarna volgt epileren en stylen van de wenkbrauwen.

Na al deze 'leermomenten' wordt je gezicht weer gereinigd en voorbereid op de make-up met hoogwaardige Aloe Vera-producten.

Dan ga je zelf aan de slag met het opbrengen van dag of avondmake-up.

Natuurlijk wordt tijdens deze 4 uur ook de innerlijke mens versterkt met diverse luxe broodjes en drankjes. Je gaat na die 4 uur gegarandeerd weer naar buiten met een prachtige look.

Boek dit TV gevoel snel met jouw vriendinnen.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Meistraat 13, 1335BT Almere

Start - 11.00uur

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Make-up Projects Hilversum -MPH-
Make-up workshop Basic - Gala & Bruid

Mijn cursussen