Lifeshop-Ladies put on your own oxygen masks first

Wat gaan we doen

Schaterlachen, risico's nemen en verbinding met andere vrouwen

Er zijn geen handleidingen voor het leven, geen bewezen paden, geen short cuts. Je hebt jezelf en je hebt het moment. En andere vrouwen. Vrouwen die je ondersteunen, die je uitdagen en aanmoedigen. Geloof jij in je eigen groei en ontwikkeling? In vol het leven en je uitdagingen aangaan?

Deze zomer starten wij met een serie maandelijkse lifeshops voor vrouwen. Geen presentaties of 'motivational talks' en zeker geen kringgesprekken. Nee, het gaat erom dat je zelf aan de slag gaat. Wij brengen belangrijke onderwerpen, krachtige oefeningen, focus & fun. En combineren wetenschappelijke informatie met ervaring, kennis met wijsheid, uitdaging met zachtheid. Het gaat erom dat je zelf aan de slag gaat. Wij zorgen voor informatie, begeleiding, thema's, oefeningen en verbinding in de groep - en natuurlijk de fun factor! Breng jij een gezonde dosis nieuwsgierigheid en de bereidheid om mee te spelen mee?

In deze lifeshops werk je samen met Barbara Piper en Natasha Bonnevalle. Zij bieden ruimte voor je eigen ontwikkeling en groei en streven ernaar om mensen samen te brengen, wezenlijke vragen te stellen en vooral om hen te inspireren om met een groter bewustzijn in het leven te staan.

Lifeshop 1 - Ladies, put on your own oxygen masks first!

  • Hoe ziet mijn dagelijks leven eruit?
  • Hoe verdeel ik mijn tijd en hoe is de balans van geven en nemen?
  • Welke rollen heb ik op mij genomen en kloppen die allemaal nog wel?
  • Welke positie neem ik in binnen mijn gezin en familie? En welke positie heb ik op mijn werk?
  • Hoe zorg ik voor mijzelf, wat geeft me energie, wat drijft me?

In deze lifeshop staan we stil bij alle rollen en taken die je vervult. Je bent een vrouw, vriendin, moeder, vrouw van, partner, kind, manager, ondernemer, en vooral: een vrouw in 2014. En dat is anders dan het in 1960 was. Daarom willen wij met je praten over al die dingen die je moeder je nooit verteld heeft.

Georganiseerd door


BLOOM - House of Health
Gezond Genieten met BLOOM

Mijn cursussen