Cursus Songwriting (a balladeer)

Wat gaan we doen

Vanaf september komt Marinus de Goederen (bekend onder de naam a balladeer) een cursus geven! De cursus beslaat 4 maanden, waarin elke maand een sessie van 3 uur wordt gegeven om je zo genoeg tools te kunnen geven om een hele maand mee aan de slag te kunnen. Geen gehaast en snel afraffelen van je liedje dus, maar rustig verwerken van alle tips en tricks.

Songschrijven kan lastig zijn. Het is iets wat je niet kunt afkijken van anderen, omdat het proces thuis, in de oefenruimte of op een inspirerende plek plaatsvindt. Daarnaast is het erg persoonlijk, waardoor het niet altijd even makkelijk is om zelf te horen wat er niet aan je liedje klopt: soms is de toonsoort niet goed gekozen, soms moeten gedeeltes herschreven geworden, vaak kan de spanningsboog beter. En hoe pak je het tekstueel aan? Ben je bang voor cliches? Vind je het lastig om onderwerpen te verzinnen?

Tijdens de cursus geeft Marinus tips and tricks, maar bekijkt hij vooral per songschrijver wat hij of zij wil leren. Marinus heeft onder de naam A Balladeer veel ervaring en bekendheid opgedaan en is nu veelal werkzaam als songwriter en als docent.

Informatie:
Docent: Marinus de Goederen (a balladeer)
Traject: 4 x 180 minuten (1 sessie per maand)
Data: 13 september, 11 oktober, 8 november, 13 december
Locatie: Utrecht Leidsche Rijn
Kosten: €235,95

Georganiseerd door


Vocal Arts Academy
Vocal Arts Academy

Mijn cursussen