Poker workshop voor beginners

Wat gaan we doen

Omdat poker een combinatie is van psychologische, technische en kansspelelementen, leent het zich uitstekend voor een groepsactiviteit. Gezelligheid staat hier centraal! GoedPoker.nl biedt voor zowel beginnende als gevorderde pokerspelers een poker workshop op maat. Hierbij kunt u in uw eigen tempo poker leren spelen aan onze professionele pokertafels. Deze poker workshop kan plaatsvinden op een door u gekozen locatie.

Deze drie uur durende pokerworkshop gaat van start met een duidelijke speluitleg, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om te leren pokeren. Aansluitend wordt er een pokertoernooi gespeeld waarbij de zojuist opgedane kennis in de praktijk wordt gebracht. Bluf uw medespelers van tafel en zorg dat u naar huis gaat met een mooie pokerprijs! Na afloop bent u niet alleen bekend met het pokerspel, maar heeft u ook een ontzettend interactieve, gezellige en spannende ervaring achter de rug! Dit alles aan een echte pokertafel met professionele fiches en kaarten. Ideaal als personeelsuitje, netwerkavond, klantenbindingsactiviteit, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of de sportclub.

Duur: 3 uur

Inclusief: Luxe pokertafel, professionele instructeur, professionele fiches en kaarten, kaartjes met handwaarden en exclusieve prijs voor de winnaar.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie EIGEN LOCATIE
  Er zijn nog 100 vrije plaatsen.