Conversatiecursus Duits "Stammtisch Deutsch"
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Conversatiecursus Duits "Stammtisch Deutsch"

Wat gaan we doen

Ga je vaker naar Duitsland op vakantie of heb je zakelijk te maken met Duitsers? Ken je het gevoel dat je niet helemaal uit je woorden komt en/of dat je het vermoeiend vind om Duits te praten?

Een conversatiecursus helpt je om steeds beter en makkelijker Duits te praten. En wat kan mooier zijn dan een cursus in een kroeg met een Duits biertje erbij (in plaats van een saai leslokaal en een koffie uit de automaat)? Je betaalt een bijdrage op de avonden wanneer je aanwezig bent (+ je eigen consumpties). Op die manier kun je aanschuiven wanneer het jou het beste uitkomt.

Locatie: Gouda
Data: vanaf 2 oktober, elke 2e donderdag vanaf 19.30 uur

Georganiseerd door


Petra Mouw-Gorr
Senior Marketing Professional (SMP)

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Joris,

Sehr gut!
Voor iedereen die in een informele sfeer zijn/haar Duits wil ophalen of verbeteren. De bijeenkomsten vinden dus plaats in een café (overigens in een rustige, geluidsarme zaal) of - als het weer het toelaat - op een terras. Je schrijft zelf meestal niets op, de cursusleidster stuurt achteraf een handig lijstje met belangrijke of lastige woorden en uitdrukkingen. Ze weet ook goed in te schatten wanneer een talige correctie gewenst is (vaak is het niet nodig, maar soms kan het ook erg leerzaam zijn). Ik heb er zelf al veel aan gehad, want om een taal beter te leren spreken, moet je hem ook echt spreken. En de prijs/kwaliteitsverhouding is zogezegd top.