Paaldans voor Beginners

Wat gaan we doen

Op maandag 5 januari 2015 van 19:00 tot 20:00 uur gaat bij Chalans Maastricht de nieuwe paaldans cursus weer van start!

Alle lessen worden gegeven door een gecertificeerde paaldans instructor. Op deze manier word je op een veilige en verantwoorde manier begeleid. Je leert om alle technieken op een correcte en verantwoorde wijze uit te voeren. Er wordt veel aandacht besteed aan blessure voorkoming. Behalve dat er op veiligheid en techniek gelet wordt zul je ook enorm veel plezier beleven tijdens de lessen. Op deze manier zal de maandag de leukste dag van je week worden!

Alle lessen worden gegeven op de vaste les locatie van Chalans Maastricht:
Buurtcentrum Sint Pieter, Pastoor kribsweg 14a Maastricht.

Paaldansen is niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens de perfecte manier om weer helemaal in vorm te komen! Je traint kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Begin het nieuwe jaar dus meteen goed en maak je goede voornemens meteen waar!!!
Schrijf je dus snel in via de website!

Behalve de weekelijkse paaldans cursus op ieder niveau is het ook mogelijk om een leuke workshop te boeken bij Chalans Maastricht.
Wil jij eens iets anders dan bowlen en steengrillen met je collega's of wil je een leuke activiteit tijdens je vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een van onze leuke workshops.
Het workshop aanbod bestaat uit:
Paaldans, Burleske, lapdance/striptease, buikdans, disco dans, cheerleading, hoopdance en kettlebell. Bezoek de site van Chalans en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Georganiseerd door


Kelly Hoogakker
Eigenaar Chalans Maastricht

Mijn cursussen